6 lipnja, 2023 2:23 am

HD+ lansirao Extra screen na android uređajima Humax UHD 4tune

HD +, Njemačka HDTV platforma za satelitski kućanstva na Astri (19.2 ° istočno), omogućila je HD + ExtraScreen uslugu na tabletima i smartphone uređajima koji koriste Android. Potrebna je aplikacija HD + Connect koja se može preuzeti s usluge Google Play. Za korištenje HD + ExtraScreen, gledatelji trebaju satelitski prijemnik Humax UHD 4tune + s aktivnom HD + smart kartica.

Nasuprot ostalim SAT-IP rješenjima, tehnički je moguće da HD + ExtraScreen također prima kodirne HDTV kanale na pametnim telefonima i tabletima, neovisno o kanalu koji se trenutno gleda na televizoru. Prijenos na mobilne uređaje putem Wi-Fi mreže korisnika.

Android verzija aplikacije već sadrži funkciju vremenskog pomaka, čime korisnici mogu pauzirati programe i nastaviti ih gledati kasnije. Značajka će biti integrirana u verziju iOS-a sljedećih tjedana. U budućnosti će biti i moguće snimanje TV sadržaja.

Aplikacija je besplatna i bez reklama. Za upotrebu je obavezna samo prijava na www.hd-plus.de. Uz Humax, HD + ExtraScreen će u budućnosti biti dostupan na prijamnicima drugih proizvođača.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

A1 Bulgaria predstavila satelitsku tv ponudu

4Bugarski provajder A1 Bulgaria , koja je u vlasništvu A1 Telekom Austria Grupe, predstavio je …