siječanj 19, 2020 8:23 pm
Početna / IPTV/Kabel / HBO Go širi se u Europi

HBO Go širi se u Europi

HBO Go pokrenuo je HBO Go, svoju samostalnu SVoD uslugu, u četiri nove europske zemlje: Slovačka, Češka, Rumunjska i Mađarska.

Startanje znači da će gledatelji u zemljama srednje Europe moći gledati aktualne popularne emisije, uključujući Game of Thrones, Westworld, Veep i Silicon Valley, kao i lokalne naslove koji ne uključuju Shadows, Silent Valley (Rumunjska), Wasteland (Češka) i Golden Life (Mađarska). Usluga će također ponuditi povratni katalog ikonografskih HBO emisija, uključujući The Wire i The Sopranos. Osim toga, HBO Go će premijerno prikazivati ​​brojne nove hitove, kao što su Beauty and the Beast, Trainspotting 2, Jackie i Assassin’s Creed.

U četiri zemlje, osim već postojećih HBO kanala i usluga, nudi se i izravna potrošačka ponuda.

“HBO Go preko povezanih partnera ima već je veliki uspjeh u Srednjoj Europi, ali naš cilj je olakšati mnogim ljubiteljima serije u tim zemljama pristup HBO-ovom premium sadržaju. Pokretanje HBO Go izravno potrošačima u Srednjoj Europi prirodni je korak za nas nakon uspješnog pokretanja HBO streaming usluga u Španjolskoj, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj i Finskoj “.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

TRT u partnerstvu sa BH Telecom

TRT Arabi je osigurao saradnju sa IPTV mrežom BH Telecom. Emitovanje na kanalu 11 , …