studeni 20, 2019 8:50 am
Početna / Satelitska TV / Hakovan Rosscrypt sistem zaštite

Hakovan Rosscrypt sistem zaštite


Rosscrypt sistem uslovnog pristupa je hakovan. Na internetu,su se pojavili softverski emulatori koji omogućuju dešifrovanje kanala koji koriste ovaj sistem zaštite.Sistem Rosscrypt, kao što i samo ime kaže, je Ruski kriptografski sistem posebno dizajniran za potrebe lokalnih emitera – posebno javnog televizijskog kanala Pervyj kanal.Operator Pervyj kanal koristi Rosscrypt sistem za sve distributivne satelitske signale u zajedničkim DVB-S multipleksima. Sa razvojem DVB-T2 emitovanja, Rosscrypt je takođe postavljen u DVB-S2 multipleks distributivne mreže u T2-MI modu, gde Rosscrypt koristi ne samo Pervyj kanal, već i drugi javni kanal RGTRK .

Individualni prijem signala distribucije Pervyj kanala i Rossija 1 nije bio moguć – operateri ne obezbeđuju pristupne module za Rosscrypt. Gledaoci mogu da gledaju ove stanice od TV provajdera kao što su Trikolor TV, NTV Plus, MTS TV ili Telekarta, ili na konvencionalnoj anteni iz DVB-T2 multipleksa.Rosscrypt se široko koristi u C pojasu, između ostalog na 90 ° E, 53 ° E, 49 ° E i 40 ° E. U Ku pojasu, Rosscrypt sistem se takođe koristi na 53 ° E, ali u Spot1 sa pokrićem ograničenim na Rusku Federaciju.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Odbrojavanje: Gradnja i pad Berlinskog zida

Andrija Jovićević Premijera u subotu 9. studenoga u 21h na Viasat History Broj epizoda: 2 …