29 rujna, 2023 8:30 am

Gumb za odgodu Facebooka omogućuje privremeno isključivanje osoba

Svi mi imamo prijatelje u našim Facebook mrežama i želimo ostati povezani. Međutim, uobičajeno je da neki od tih ljudi napuni svoje vijesti s fotografijama i postovima da bismo se mogli umoriti nakon određenog vremena. Facebook je došao do rješenja koja nam sprečavaju da trajno prestanemo pratiti te ljude, ali nam dopuštaju da ponovo dođemo do određenog oporavka s njihovim zanemarivanjem. Da biste to učinili 24 sata, jedan tjedan ili cijeli mjesec, jednostavno upotrijebite gumb za odgodu /SNOOZE/Facebooka.

Gumb Snooze ne radi samo s prijateljima s kojima ste povezani na Facebooku. Također radi na stranicama i grupama tako da ako ste voljeli određenu robnu marku koja jednostavno neće prestati objavljivati, privremeno ga možete i isključiti.
Gumb za odgodu primijetio je TechCrunch na Facebookovoj radnoj površini danas u Sjedinjenim Državama. Facebook je tek treba potvrditi   ako je samo pokrenuo test u ovom trenutku.
Odgoda prijatelja, stranice ili grupe jednostavno je dovoljno. Jednostavno kliknite strelicu  izbornika u gornjem desnom dijelu posta i tamo ćete vidjeti opciju “Odbaci ili odgodi”. Možete ih i trajno prestati pratiti, li kako želite.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Napredne digitalne usluge kao odgovor na potrebe korisnika

Andrija Jovićević Sve što korisnici žele odsad na jednom mjestu A1 Hrvatska predstavila je inovativne …