siječanj 19, 2020 8:48 pm
Početna / AV Multimedija / Grundig OLED televizori

Grundig OLED televizori

Autor: Darko Brlečić

Grundig kao poznata marka TV uređaja se nalazi pod kapom velike Turske kompanije Arcelik, te kao takva dosta dobro se drži na nemirno tržištu konzumne elektronike. Tako između ostaloga Grundig predstavlja nove modele OLED televizora. Zanimljivost je to što njegove prethodne modele tržište nije nešto posebno osjetilo. Zadnja, treća generacija OLED televizora nosi oznaku VLO9895. Po navodima iz kompanije ti modeli bi trebali biti dostupni širom Europe.

Novi 4K OLED televizori će imati podršku za Dolby Vision HDR, HDR10 i HLG. Implementirani OS je baziran na vlastitoj platformi – Grundig Vision, redovnim ažuriranjem se može doći do novih aplikacija kao i pristupu Netflix servisu.

Novi televizori bit će kompatibilni s glasovnim naredbama Amazona Alexa. Nadalje, opremljeni su s tri HDMI priključka i 3-kanalnim stereo sustavom od 45 W.

Grundig VLO9895 OLED će biti dostupan u 55 i 65-inčnim veličinama u Europi krajem 2018 ili početkom 2019, ovisno o regiji. Očekuje se da će cijena početi oko 1800 eura.

Info: www.grundig.com/de

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

LG OLED sa 14 novih modela

Andrija Jovićević LG za ljubitelja filmova, sporta i videoigara LG  ponovno diže ljestvicu u 2020. …