27 studenoga, 2022 5:33 pm

Google unapređuje svoju Photos aplikaciju

Autor: Nino Krstačić

f2

Popularna aplikacija Fly Labs koja je na Google Play Store i na Apple Store stekla popriličnu popularnost i naklonost publike, od sada je u vlasništvu Googlea. Riječ je o potpunom stjecanju vlasničkih prava tvrtke Google nad istoimenom tvrtkom Fly Labs.

Premda za sada nisu poznati detalji pripajanja odnosno akvizicije na službenom blogu FLy Labs je naveo kako će istoimena aplikacija sljedeća tri mjeseca biti dostupna na Google Play Store te na Apple Store.

Te nakon isteka tog vremenskog razdoblja ista će biti i uklonjena. Google ja kazao kako ima namjeru značajke Fly Labsa ukomponirati u svoji Photos aplikaciju. Što bi značilo kako će Google Photos dobit podršku za uređivanje te editiranje video-zapisa, što to do sada nije bio slučaj. Što ovim pripajanjem Google uistinu namjera za svoju Photos aplikaciju, ostaje nedoumica.

No sigurno je kako je napokon Google uvidio značaj iste, poglavito pri korištenju na Android mobilnoj platformi. Te iste namjere velikodušno i pozdravljamo te podupiremo.

Preuzimanje:

Fly Labs (App Store)

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Oppo telefoni puniće se za 9 minuta!

Brzina punjenja telefona sve više napreduje,kompanjia Oppo otišla je korak dalje u odnosu na konkurenciju.Prisetimo …