13 kolovoza, 2022 10:32 pm

Google Home Mini zvučnici- isti, ali manji

Zajedno s Google Pixel 2   4. listopada, objavljeno je da će se pojaviti Google Home Mini. Ovaj će uređaj vjerojatno biti prikazan kao manja verzija onoga što je već objavljeno kao Google početna stranica i bit će objavljeno po nižoj cijeni. Amazonova strategija sa svojom Echo Dot (s Alexom ), Google Home Mini je u biti bitna manja, manje moćna verzija većeg kućnog uređaja.  Google Home Mini  je na izvoru koji govori s Droid Lifeom, pokazujući ih prema datumu objavljivanja 4. listopada. Stoga će ovaj uređaj biti izdan izravno uz Google Pixel 2 i Google Pixel 2 XL. Ovi uređaji zajedno čine VOLTRON! Ili kompletni obiteljski uređaj Google pomoćnika.

Očito dolaze tri boje s Google Home Miniom, jedna od sljedećih: ugljen, kredom i koraljom. Kreda je više poput sive ploče, a drveni ugljen je crnac. Coral je koralj, kao što ćete vidjeti iznad i / ili ispod. Ove jedinice će raditi s Googleovim pomoćnikom, internetom i sa nekoliko višebojnih LED svjetala!

Google Home Mini navodno dolazi u Google Store za oko 50 USD. To će odgovarati cijeni Amazon Echo Dot, primarnog konkurenta za ovaj uređaj s ovim mogućnostima. Vrijeme je da ovaj rat nastavi. Apple, ti si sljedeći!

Više informacija o izvornom Googleovom domu potražite u našoj značajci Living with Google Home u ovom trenutku.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

AOC Q27G2S

Piše: Darko Brlečić Moderni gamerski monitor Q27G2S/EU ima 27” IPS-panel  s QHD 2K rezolucijom za …