20 svibnja, 2022 3:57 pm

Gasi se FarmVille-popularna igra na Fejsbuku

Mnogi korisnici društvene mreže Facebook sa nostalgijom će se prisetiti nekada popularne igrice FarmVille koja je bila jedna od glavnih preokupacija mnogih pre desetak godina. FarmVille je službeno lansiran 2009. godine, godinu dana igrica je imala 84 miliona aktivnih korisnika. Igra je zaludila mnoge korisnike Facebooka tih godina i činilo se da popularnost igrice ne može pasti. Ipak tehnologija je prolazna i ljudi se menjanju pa je popularnost FarmVille polako padao u zaborav.Kompanija Zynga u to vreme imala je svoje najbolje dane jer su imali mnogo korisnika i mnoštvo prilika za zaradu.

Ipak 2016. godine popularni FarmVille je ispao s liste top 100 najpopularnijih igara na Facebooku pa se Zynga našla u problemima. FarmVille i danas ima svoje ljubitelje i još uvek je moguće kupovati određene stvari unutar igre. 17. decembra ove godine Zynga namerava ukinuti mogućnost kupnje unutar igre jer se bliži kraj ere za jednu od najpopularnijih igara ikada na Facebooku. Igra se ne ukida jer su tako odlučili iz Zynge, već zato što Adobe više neće pružati podršku za Flash Player na internet preglednicima tako da igra više neće biti funkcionalna.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Mreža Donalda Trampa doživela fijasko

Truth Social platforma najavljivana kao veliki povratak Donalda Trampa na društvene mreže,pokazala se kao veliki …