5 prosinca, 2021 5:37 pm

Francuski Cabasse predstavlja Cabasse Murano Alto

Autor: Darko Brlečić

Zvučnici s koaksijalnom pogonskom jedinicom

Francuski Cabasse polagano predstavlja nove modele zvučnika,nakon tih predstavljanja uredno slijedi značajan iskorak na tržištu. Najnoviji model je Murano Alto.

Murano Alto koristi tehnologiju koja se koristi kod top modela iz Cabasse portfelja, kao što je  koaksijalna srednje-visokotonska jedinica iz modela L Ocean a tu su dva novo dizajnirana – honeycomb – woofera iz koncepta La Sphere.

Srce trosmjernog koaksijalnog TC23, sastavljenog i kvalitetno izrađenog u francuskim radionicama, a kojim se oprema L Ocean, BC13 jamči direktan  visokovjeran tonski balansu, bez  potrebna sluha, za duboke i nevjerojatno realističnu zvučnu pozornicu. On je postavljen s novim aluminijskim  vodičem valova koji je zasebno dizajniran za optimalan izlaz s Murano dubokotonskom jedinicom.

Novi 17ND36 woofer je posebno dizajniran za Murano, a zahtjev se odnosio na dobivanje čvrstih dubokih tonova iz malog  kompaktnog volumena. U tu svrhu je minijaturizirani  koncept  La Sphere woofer od 55cm . Konkavna membrana sa  saćastom strukturom omogućuje veću čvrstoću, kao i jastučić za kretanje. Vođen je extra-dugačkom  zavojnicom u 45mm zračnom prostoru s moćnim motorom koji teži 4kg. Tri dugačke, zakrivljene i prigušene cijevi dovode do pojačanja niskih frekvencija. Korisniku je ostavljena opcija da može na portu svakog zvučnika konfigurirati željenu količinu bassa, odnosno podesiti prema glazbenom ukusu ili akustici prostorije. Murano Alto je dostupan u tri izvedbe: sjajno bijeloj, sjajno crnoj i sjajnom mahagoniju.

Tehničke natuknice:
Tip: Samostojeći
Nominalna impedancija: 8Ohma
Minimalna impedancija: 3.4 Ohma
Potrebna snaga pojačala: 175 watta
Frekvencijski raspon: 32Hz – 24kHz
Osjetljivost: 89 dB
Masa: 28kg/komad

Info: http://www.cabasse.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Prime Video na LG televizorima

LG uvodi ažuriranje koje će diljem svijeta svim korisnicima pametnih televizora 2020 i 2021 4K …