3 lipnja, 2023 4:34 am

FILMSKA INDUSTRIJA 13

Filmovi Johna Wicka premašili su milijardu dolara u svijetu

Box Office Mojo: filmovi franšize Johna Wicka ostvaruju više od milijardu dolara u svijetu

Franšiza John Wick, koju je režirao Chad Stahelski, zaradila je početkom svibnja preko milijardu dolara diljem svijeta, ali Lionsgate je tek sada službeno objavio. Ovu informaciju potvrđuje portal za praćenje blagajni Mojo .

“John Wick pronalazi način da pobijedi ‘High Table’. Ali prije nego što uspije zaslužiti svoju slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem – moćnim savezima diljem svijeta i silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

Četvrto poglavlje filma predstavljeno je 22. ožujka u nekoliko zemalja, poput Francuske, Turske , Švedske, Belgije. Film se na ruskim ekranima pojavio 23. ožujka.

U akcijskom filmu glumili su Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne i drugi. Filmski rad uvršten je na popis najiščekivanijih premijera 2023. godine.

Kao što je objavljeno 3. travnja, američki akcijski film “John Wick 4” bio je na čelu blagajni u Rusiji i ZND-u. Za razdoblje od 30. ožujka do 2. travnja film je prikupio 191,7 milijuna rubalja.

Trajanje trake je gotovo tri sata. Autori su se oslanjali na radnju: film ima 14 glavnih scena s potjerama, tučnjavama i revolveraškim obračunima. Prvi dio franšize izašao je 2014. godine.

https://iz.ru/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Sony SACD Zvijezde

Autor: Darko Brlečić Super Audio CD format uveden je 1999. i definiran je standardnim dokumentom …

Odgovori