29 rujna, 2023 8:42 am

Facebook nadograđuje svoju aplikaciju

Autor: Nino Krstačić

fb

Društvena mreža „Facebook“ neprestance poboljšava svoje usluge i samim time pripadajuće korisničko iskustvo. Bez obzira dali je riječ o računalnoj ili pak mobilnoj inačici Facebook želi korisničko iskustvo dovesti na vrhunac.

Sada je na red došlo poboljšavanje pregledavanje postova određenog sadržaja odnosno određene „lajkane“ stranice na Facebooku, kao što je recimo stranica našeg „Sat-multimedia“ portala na Facebooku.

Naime sada je traka za upisivanje ključne riječi ili pak kompletne URL (WWW) adrese čitavo vrijeme smještena pri vrhu u odnosu na sadašnju (stariju) inačicu gdje se mjesto za upisivanje, pretragu nalazimo pritiskom na desnu skočnu traku.

Ovim potezom iz Facebooka su uvjereni kako mogu pospješiti, produljiti ostajanje na pripadajućem sadržaju, odnosno mogu pospješiti jednostavniju pretragu sadržaja kojeg korisnika može i zanimati.

Za sada nije navedeno kada će točno ova novina biti implementirana u neku od nadogradnji za iOS te Android no sigurni smo kako tome neće trebati dugo čekati. Testiranje pripadajuće novine već je u tijeku, svi programeri koji rade na Facebook društvenoj mreži već duže vrijeme nov način pretrage testiraju i koriste, što svakako ulijeva nadu kako će ista brzo dospjeti i do samih korisnika. Bez obzira na sve nov način pretrage i korištenja sadržaja na Facebooku dolazi postepeno k nama.


 

Vezani članci:

Facebook Messenger broji 800 milijuna korisnika

Facebook možda želi otići s Google Play trgovine?

Facebook se više bazira na Android

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Razvoj iz Rusije povećat će svjetlinu i vijek trajanja modernih zaslona

Novi pristup stvaranju LED dioda predložili su znanstvenici s državnog sveučilišta Khakass. N.F.Katanova (KhSU) – …