24 listopada, 2020 5:41 pm

Eutelsat i SuperTennis emitirati će uživo tenis u 4K

ultrahd-eutelsat

Uživajte u slici uz Eutelsat i SuperTennis TV koji će emitirati uživo Tenis u 4K (Ultra HDTV-u)

Satelitski operater Eutelsat i talijanski TV kanala SuperTennis su se udružili kako bi emitirali finale talijanske Serie A1 tenisu (muške i ženske) u UltraHD-u. Događaj se odvijaju 6-8 prosinca na 105 stadionu u Genovi, emitirat će se uživo na 4K1, prvi satelitski kanal u Europi prenosi TV slike u najvišim standardima kvalitete u prometu: HEVC formatu, 50 sličica u sekundi i dubina boja 10 bita.

Slike utakmica će biti proizveden od strane InMedia dok Rohde i Schwarz će osigurati opremu za kodiranje signala. SNG stanica iz MThree će biti odgovorana za uplink signala da dođe do Eutelsata, a Rambujeu prijenosom preko Eutelsat 12 West satelita, prije nego što nastavite svoj put na Hot Bird, koji doseže više od 120 milijuna kućanstava diljem Europe, Sjeverne Afrike iBliski istok.

Događaj će se emitirati uživo u nekim trgovinama, članovi udruge Airesa, koja predstavlja glavne tvrtke i glavne skupine u trgovini specijaliziranoj za potrošačke elektronike i aparata u Italiji.

Biti će zanimljivo da li će se naše trgovine u Hrvatskoj sjetiti da na isti način pokušaju promovirati prodaju UltraHD televizora ili barem prikazati kupcima izravan live TV prijenos kako bi sami kupci mogli vidjeti kvalitetu slike na UltraHD(4K) izloženim televizorima.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Super Tennis HD napušta poziciju 13E

Loše vest za ljubitelje tenisa.Italijanski FTA sportski kanal fokusiran na tenis – SuperTennis HD, posvećen …