srpanj 11, 2020 11:43 pm

Eutelsat Sat.tv app na povezanim televizorima

Satelitski operater Eutelsat potvrdio je na IBC showu u Amsterdamu da je njezin Sat.tv app, pametni programski vodič dostupan preko tableta i smartphonea, sada radi na povezanim televizorima pomoću HbbTV standarda.

Dostupno za besplatne kanale emitirane od Eutelsatovih HOTBIRD i 7/8 ° West , Sat.tv pomaže gledateljima pregledavati stotine besplatnih kanala i pratiti svoje omiljene programe. Proširenje spojenih TV prijemnika započinje u HOTBIRD susjedstvu i proširit će se u narednim mjesecima na Eutelsatovom 7/8 ° zapadnom susjedstvu.
Pokrenut u travnju 2016. aplikacija koja je besplatna za preuzimanje na trgovini App Store i Trgovini Google Play namijenjena je milijunima gledatelja u Europi, Sjevernoj Africi i Bliskom Istoku koji prima više od 400  besplatni kanala  emitiran od Eutelsatovih dviju vodećih čvorišta, na 13 ° istočno (HOTBIRD) i 7/8 ° West. Postignut je rekordan broj preuzimanja, dosegnuvši 1.2 milijuna tijekom rujna 2017. godine.

Sat.tv je nova generacija pametnog vodiča programa namijenjena obnavljanju iskustva gledatelja i predstavlja novi način  satelitskog kanala koji se mogu povezati s publikom. Raspored programskih rasporeda pojavljuje se u stvarnom vremenu u aplikaciji. Korisničko sučelje, dostupno na pet jezika (engleski, francuski, ruski, talijanski i arapski), omogućuje gledateljima pristup  detaljima programa po svom izboru na gotovo 40 jezika.

Glavne značajke uključuju pristup svim programima emitiranima putem kanala uključenih u aplikaciju, s mogućnošću preciziranja pretraživanja po vremenu, kanalu ili vrsti programa. Gledatelji mogu jednostavno snimiti svoje postavke, omogućujući preporučiteljskom programu da predstavi programe koji odgovaraju pojedinačnim interesima.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Erotski kanal Jacquie & Michel TV na platformi Canal +

Erotski kanal Jacquie & Michel TV stigao je na francusku satelitsku platformu Canal +. Kanal …