listopad 14, 2019 8:22 am
Početna / Satelitska TV / Eutelsat Quantum glavna tema razgovra

Eutelsat Quantum glavna tema razgovra

 

Glavni tajnik riznice Velike Britanije Danny Alexander, posjetio je Eutelsat kako bi razgovaralio novoj klasi satelita “Eutelsat” Quantum“.

Danny Alexander, glavni tajnik riznice u vladi Velike Britanije, posjetio je sjedište Pariz Eutelsat Communications (NYSE Euronext Pariz: ETL) kako bi razgovarali o nedavno najavljenoj novoj klasi satelita “Eutelsat Quantum“.

Michel Azibert(lijevo) i Danny Alexander(desno)
Danny Alexander (desno), glavni tajnik riznice u vladi Velikoj Britaniji Vlade i Michel Azibert – Eutelsat, zamjenik glavnog direktora i direktor komercijale i razvoja. Copyright Denis Allard / REA

Eutelsat Quantum” je pionirski program koji će podići letvicu za pružanje usluga, omogućujući korisnicima satelitske mreže po prvi put aktivno definiranje performansi i fleksibilnosti koja im je potrebna. Inovativni softver definiran “Eutelsat Quantum” klasom satelita prilagodit će se aplikaciji u smislu pokrivenosti, propusnosti, snage i frekvencije za korisnike koji rade u državnim institucijama, onima koji rade s tržišnim podacima i teleoperaterima.

Razvoj ključnih tehnologija integriranih u ovom novom univerzalnom satelitskkom konceptu će biti podržan od strane ESA u okviru javno-privatnog partnerstva s Eutelsat Britanija. Prvi satelit, koji će biti predstavljen 2018. godine, bit će tretiran primerom i proizveden od strane Airbus Defence and Space u Velikoj Britaniji koristeći svoje inovativne fleksibilne tehnologiju i novu platformu svoje podružnice, Surrey Satellite Technology Ltd. (SSTL). Oba razvoja podržana su od strane svemirske agencije.

Danny Alexander je komentirao: “Francuska je jedan od britanskih najstarijih i najvažnijih strateških partnera. Zato sam u posjetu Eutelsat u Parizu, kako bi saznali više o tome kako britanske i francuske tvrtke zajedno rade na razvoju nove i uzbudljive tehnologije kako bi se osiguralo da obje naše ekonomije budu i dalje na vrhu globalne znanosti i industrije.”

Dočekujući Dannya Alexandera u Eutelsatu, Michel Azibert, zamjenik glavnog direktora izjavio je: “Eutelsat Quantum i njegove mogućnosti fleksibilnosti i performansi koje će moći dostaviti klijentima nastavljaju našu tradiciju inicijativa, kao što su Skyplex i KA-SAT koje predstavljaju nove tehnologije za korisnike i proširuju opseg naše industrije. Trideset godina nakon što je britanska industrija prikazala prve generacije satelita oduševljeni smo činjenicom da će se najbolje od tehnologija današnje britanske svemirske industrije razvijati s potencijaom primjene u komercijalne svrhe.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Playboy TV na platformi Canal +

Poznati erotski kanal Playboy TV od 1. oktobra naći se u ponudu platforme Canal + …