5 prosinca, 2021 5:57 pm

Eurosport konačno na Hrvatskom od 19. studenog

eurosport-na-hr-mico
Hrvatski komentatori na napoznatijem europskom sportskom kanalu
Najpoznatiji europski sportski kanal, Eurosport, danas je najavio lokalizaciju na hrvatski jezik. Počevši od 19. studenog, hrvatski komentatori će pratiti sva natjecanja i prvenstva koja se prenose uživo. Lokalizirani Eurosport s hrvatskim komentatorima bit će dostupan na svim platformama na kojima se Eurosport trenutno emitira, a to su Vip TV, B.net TV, Amis TV, Total TV, Evo tv, H1 TV, UMU, Terrakom te Zabava i to.
eursport-na-hrVictoria Davies, potpredsjednica i Country Manager za Discovery CEE, je izjavila: „Lokalizacija Eurosporta dio je našeg kontinuiranog ulaganja u značaj Eurosporta na svakom tržištu. Navijači će od sada uživati u Eurosportu na vlastitom jeziku, što će vjerujemo dodatno rasplamsati navijačke strasti.  Lokalizacija je iznimno važna posebno kad predstavljate priče o velikim hrvatskim sportašima, poput Marina Čilića, Ivice Kostelića, Sandre Perković, Sare Kolak, Blanke Vlašić, hrvatskih nogometaša u Bundesligi i svih hrvatskih sportaša koji se pripremaju za Olimpijske igre. Hrvatskim  komentatorima želim dobrodošlicu u naš tim, i veselim se što ćemo  zajedno dodatno osnažiti naše veze s hrvatskim gledateljima.“
Saša Kojić, potpredsjednik za sport Discovery CEEMEA, je dodao: „Početak komentiranja na hrvatskom jeziku je veliki iskorak za Eurosport, kojeg smo dugo čekali i iznimno smo sretni što se ono napokon ostvarilo. Najbolje sportske priče su one koje navijačima prenosite na njihovom jeziku, s prepoznatljivim glasovima koji su upoznati s razvojem karijera nacionalnih sportaša. Komentiranje na hrvatskom uz ponudu vrhunskog ekskluzivnog, kao i lokalno relevantnog sadržaja, dio je našeg nastojanja da Eurosport postane nezaobilazna destinacija za sve navijače i ljubitelje sporta.
Hrvatski je 22. jezik na kojem se emitira Eurosport, a hrvatski tim na Eurosportu čini više od 25 komentatora. Među njima su komentatori s velikim iskustvom, sportski stručnjaci i bivši sportaši. Od 19. studenog oni će pratiti ovogodišnju spektakularnu zimsku sezonu, Bundesligu, Eurocup, World Snooker Tour, a od siječnja početak nove teniske sezone u kojoj Eurosport prenosi sva 4 Grand Slama te brojna druga natjecanja.
Navijači u Hrvatskoj će prijenose uživo s hrvatskim komentatorima moći pratiti i na Eurosport Playeru, Eurosportovoj usluzi uživo i na zahtjev, koja je gledateljima dostupna bilo kada i na bilo kojem uređaju.


Posjetite nas na sajmu i odaberite kako i na čemu gledati svoj omiljeni TV program

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

BIKE ponovo emituje na Hot Bird 13E

Nakon nekoliko sedmica pauze, gledaoci mogu ponovo gledati besplatni BIKE kanal.U četvrtak, 11. novembra 2021. …