20 listopada, 2021 10:12 am

Ekskluzivno dostupan u Vipnetu

HTC Desire Eye Matt White Stack 300 dpi

HTC Desire EYE i Samsung Gear S dostupni u Vip centrima

Pametni telefon HTC Desire EYE, ekskluzivno dostupan u Vipnetu, i pametni sat Samsung Gear S svojim performansama obilježavaju novu generaciju korisničke tehnologije te donose novo korisničko iskustvo. Zahvaljujući naprednom softveru za obradu fotografije HTC EYE™ Experience te prednjom i stražnjom kamerom u rezoluciji od 13 megapiksela, korisnici modela HTC Desire EYE mogu snimiti savršeni božićni selfie, dok Samsung Gear S omogućuje jednostavan pristup važnim informacijama kroz veliki broj dodataka i aplikacija.

Najnoviji model pametnog telefona iz linije Desire, HTC Desire EYE zahvaljujući vrhunskoj prednjoj i stražnjoj kameri rezolucije 13 megapiksela svrstava se u sam vrh ponude za ljubitelje vrhunskih fotografija, videozapisa i popularnih selfija. Senzori BSI omogućuju snimanje jasnih i oštrih fotografija, a inteligentna dvostruka-LED bljeskalica na obje kamere omogućuje prikaz prirodnih tonova čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Funkcija snimanja Split Capture otvara nove mogućnosti selfie iskustva simultanim kombiniranjem fotografija i videozapisa snimljenim objema kamerama. Nova Voice Selfie funkcija uklanja potrebu za nespretnim ručnim manevrima omogućujući aktivaciju okidača jednostavnom glasovnom naredbom poput „Action” ili „Say Cheese”.

Profesionalne fotografije snimljene vrhunskim kamerama korisnici mogu uređivati putem nove aplikacije Zoe 1.0 koja omogućuje istovremeno uređivanje videozapisa i fotografija te njihovo kombiniranje u kreativne prezentacijske kompilacije. Prezentacijski videozapisi Zoe potpuno su integrirani s kamerom, automatski se generiraju te su spremni za dijeljenje uz pomoć samo jednog dodira.

Inovativnost HTC-ovog pametnog telefona leži i u novoj generaciji softvera s jedinstvenim značajkama zahvaljujući kojima su video razgovori i konferencijski pozivi podignuti na novu razinu kada su u pitanju kvaliteta i performanse. To omogućava spoj zvučnog sustava HTC BoomSound™ i 5,2 inčnog zaslona u Full_HD rezoluciji, kao i snažni procesor Qualcomm Snapdragon 801 s mogućnošću povezivosti s 4G mrežom. Jednodijelno vodootporno kućište osim praktičnosti pruža i moderan dizajn, a zahvaljujući tipki za okidanje u dva stupnja moguće je jednom rukom snimiti fotografije visoke kvalitete.

Gear S_Office manSamsung Gear S – nova generacija pametne nosive tehnologije

Dodatna novost u Vip ponudi je najnoviji model pametnog sata Samsung Gear S koji predstavlja novu generaciju pametne nosive tehnologije. Nakon inicijalnog povezivanja i usklađivanja s kompatibilnim pametnim telefonom, korisnici putem ovog sata mogu uspostaviti, primiti i obavljati telefonske pozive, kao i primati poruke i raznovrsne obavijesti izravno sa zapešća, čak i kada mobilni telefon nije u blizini. Također, Samsung Gear S omogućava korisnicima brzo odgovaranje na pristiglu poruku korištenjem tipkovnice na zaslonu ili unaprijeđene opcije S voice kako bi zadaci bili odmah izvršeni. Napredne mogućnosti komunikacije omogućavaju prihvat SIM kartice te vezu na mobilne mreže treće generacije.

Upravo zato za korisnike koji koriste nekoliko uređaja na raspolaganju je MultiSIM usluga koja omogućava spajanje više uređaja na istom računu. Na taj način moguće je minute, poruke i megabajte iz tarife dijeliti na pametnom telefonu, tabletu, prijenosnom računalu i pametnom satu Samsung Gear S, što dodatno olakšava praćenje troškova.

Elegantan i zakrivljen dizajn pametnog sata Samsung Gear S opremljen je zakrivljenim Super AMOLED zaslonom dijagonale dva inča koji osigurava bogat prikaz s elegantnim sučeljem jednostavnim za korištenje.

Oba uređaja korisnicima su dostupna u svim Vip centrima uz tarifu Bez granica XXL po cijeni od 19 kuna jednokratno i 20 kuna mjesečne otplate.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Xiaomi prvi po prodaji telefona u Evropi

Istraživanje koje je sprovela kompanija Strategy Analytics,polazuje da je kineska kompanija Xiaomi preuzela  lidersku poziciju …