18 lipnja, 2021 11:53 am

EARMEN D/A KONVERTERI

Piše: Darko Brlečić

Atraktivna DAC-pojačala za slušalice

EarMen D/A konverteri su dizajnirani za tzv. plug-and-play upotrebu u pokretu.Po navodima proizvođača ti uređaji koriste visokokvalitetne ugradbene elemente koji osiguravaju nisku razinu šuma, kao I niski stupanj degradacije signala.

Dimenzija malog aluminijskog  kućišta od 55 x 22 x 8 mm i male težine svega 15 grama je potpuno prilagođen korisničkom đepu. Ovaj USB DAC posjeduje USB-A ulaznu poveznicu I 3,5mm izlaz, lako se povezuje s raznim slušalicama.

EarMen Sparrow USB DAC, pretpojačalo i pojačalo za slušalice ima podršku za reprodukciju MQA i hi-res datoteka do 32-bit / 384kHz (PCM) i DSD128 audio. Sparrow ima USB-C vezu, 3,5 mm izlaznu poveznicu i 2,5 mm balansirani izlaz sa snagom od 4,0 V/RMS.

EarMen TR-Amp je DAC- pretpojačalo i pojačalo za slušalice s baterijskim napajanjem s deklariranih  10 sati punjenja. TR-pojačalo omogućuje upotrebu dva para slušalica odjednom pomoću utičnica za slušalice od 6,3 mm i 3,5 mm. Postoje zasebni podatkovni i USB-C priključci za punjenje, tako da korisnik može  slušati glazbu bez ometanja. Tu također  postoji analogna kontrola glasnoće za pretpojačalo i jednostavno prebacivanje između izravnog DAC-a ili funkcije pretpojačala. Kompatibilan s uslugama streaminga visoke razlučivosti Qobuz i TIDAL, kao i formatima koji uključuju 32-bit / 384kHz (PCM), DSD256 putem DoP-a, izvorni DSD128 i MQA, TR-Amp koristi 32-bitni mobilni audio DAC .

https://earmen-shop.com/

 

 

 

 

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Austrian Audio Hi-X65

Piše: Darko Brlečić Hi-X65 Slušalice s stražnjim otvorom Naši čitatelji su do sada često imali …

Jedan komentar

  1. Slušati i samo slušati…