13 kolovoza, 2022 11:34 pm

Dropbox se udružuje s Google servisima

Svi vi korisnici Dropboxa od sada ćete pri svojim korisničkim računima moći otvarati tablice ili word dokumente iz Google servisa. Naime čelnici Dropboxa naveli su kako su započeli proces povezivanja svoje Dropbox usluge s pojedinim Google servisima kao što su dokumenti, tablice, izrada prezentacije kao i komunikacija preko Hangouts usluge. Isto tako osim kreiranja korisnici će moći i otvarati Google dokumente koji se nalaze u Drive sustavu.

Za kraj želimo naglasiti kako će Gmail u ovoj integraciji imati posebnu ulogu jer će njegovi korisnici direktno u njemu moći kreirati / urediti URL za određeni Dropbox segment, što nam se čini izuzetno korisno.  Ali ipak ostaje vidjeti kako će na ove novitete reagirati sami korisnici, odnosno hoće li povratne informacije biti odobravanje ili ipak negodovanje a za to nam se valja još malo strpjeti.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Twitter dnevno briše milion naloga

Od početka konflikta sa Elonom Maskom  Twitter je krenuo sa sređivanjem mreže svojih korisnika. Pod …