2 prosinca, 2021 2:10 pm

Dreambox predstavlja novi prijemnik

DM525 COMBO za satelitski, kabelski i DVB-T2 prijem

Novi model ovoj puta je DM525 COMBO koji će omogućiti svim gledateljima da uživaju u većem izboru programa, uz slike u Full HD rezoluciji, u izboru TV i radio programa sa satelitske televizije ili vaše kablovske odnosno zemaljskog prijema. Dreambox dolazi opremljen s inovativnim hibridnim tunerom za DVB-C/T2, kao i sa DVB-S2 tunerom.

Ulazni loop-through omogućuje snimanje jednog program, dok u isto vrijeme gledanja drugog programa. Snimanje kao što ljubitelji dreamboxa znaju nije svedena na samo jedan program već na istovremeno snimanje više programa. Kombinacija svih triju opcija za prijem, na primjer, snimanje stranih televizijskih programa distribuiran putem satelita, dok je u isto vrijeme gledanja velikih domaćih kanala u rezoluciji do 1080p na zaslonu preko prijema zemaljske DVB-T2, ili pak poseban kanala sa vlastitog davatelja kabelske.

Novi kompaktni Dreambox je dostupan u trgovini ovisno o porezima u pojednimim zemljama od 159 eura za ukupan televizijski doživljaj sa DM525 COMBO.

Brzo uključivanja i glatka rad osigurane su Broadcom chipset-om najnovije generacije (BCM73625). Osim toga, DM525 COMBO dolazi opremljen sa zajedničkom sučeljem, dva USB utora, mini USB-om, kao i Ethernet portom koji u kombinaciji sa streaming pluginom omogućuje da preko Dreamboxa pristupite bezbrojnim IPTV kanalima iz cijelog svijeta. Vrlo jednostavno, DM252 COMBO je idealna kombinacija svih televizijskih opcije prijema.

Vezane vijesti:

Dreambox sa novim modelom DM525

Dreambox sa novim DVB-C/T2 twin tunerom

DreamBox se vratio!

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

BIKE ponovo emituje na Hot Bird 13E

Nakon nekoliko sedmica pauze, gledaoci mogu ponovo gledati besplatni BIKE kanal.U četvrtak, 11. novembra 2021. …