24 listopada, 2021 6:13 pm

Dok putujete li se bavite sportom…

Andrija Jovićević

Uronite u glazbu uz Panasonicove slušalice s Bluetoothom

Bluetooth slušalice postaju sve popularnije zbog udobnosti koju omogućuje slušanje glazbe bez upotrebe kabela. Modelima RP-BTS10 i RP-NJ300B Panasonic se okreće korisnicima koji se bave sportom ili su često na putu te vam u praktičnom formatu donosi vrhunsku kvalitetu zvuka i prvorazredni bežični doživljaj slušanja glazbe

Sportske bežične slušalice BTS10 dolaze u nekoliko atraktivnih boja, uključujući plavu, žutu, bijelu i crnu, a namijenjene su svima koji vole glazbom popuniti vrijeme dok vježbaju. Zbog sigurnosnih razloga, ove slušalice ne izoliraju u potpunosti vanjske zvukove, što ih čini praktičnima za aktivnosti koje se odvijaju u vanjskim prostorima. Iznimno su udobne zahvaljujući podesivom okviru od mekog elastomera čija se dužina lako prilagođava, što jamči da će slušalice čvrsto stajati na glavi čak i za vrijeme napornijih treninga. Lijeva i desna školjka teže svega 10 grama, tako da ih tijekom vježbanja nećete ni zamjećivati. Napunjene do kraja, slušalice BTS10 mogu raditi punih 4 sata i 20 minuta, pružajući vam kristalno jasan zvuk oplemenjen tehnologijom Bass Boost. Funkcija “Quick Charge” omogućuje vam da ih u 20 minuta napunite dostatno za jedan sat slušanja.

Slušalice NJ300B odlikuju se kompaktnim i jednobojnim dizajnom koji će se u crnoj, bijeloj ili plavoj varijanti prirodno uklopiti u svakodnevna okruženja. Jasan zvuk i snažne baseve osiguravaju 9-milimetarska zvučnička jedinica te dizajn “Deep Fit” koji omogućuje akustičku izolaciju. Ergonomski dizajn čini nošenje slušalica udobnim, a udobnosti pridonosi i mala masa. Autonomija od 4 sata i 20 minuta te mogućnost brzog punjenja u 20 minuta za sat vremena slušanja osiguravaju da nikad ne ostanete bez omiljene glazbe.

I jedan i drugi model možete nabaviti u opremljenim prodavaonicama dodataka, a preporučena cijena iznosi 349 kuna.

Izvor: Panasonic

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

    Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te …