24 listopada, 2021 5:01 pm

Dobra godina (2014) za ASUS

Autor: Darko Brlečić

asus_bdprime

Dobra godina (2014) za ASUS

Godina koje na laganom izmaku iznjedrila je više nego zanimljive tehnološke pomake, pa moglo bi se reći integraciju računalne tehnologije s kućnom audio/video multimedijom. Najdalje u tom segmentu je otišao ASUS. Nakon novih serija visokokvalitetnih prijenosnih računala i desktop računala (ROG G20AJ) za ljubitelje žestokih igrica, na red su došli uređaji iz hi-fi odnosno video segmenta.

asus_essence3_preamp.jpegasus_essence3_strau017Enjaploha.jpeg

ASUS Essence III

Asus Essence III je izvanredna kombinacija stereo pretpojačala s DSD DAC sklopovljem i pretpojačalom za slušalice. Kućište je rađeno u pravoj hi-fi maniri, čvrsto i robusno. Ugrađeni DSD DAC sklop podržava sve više prisutnu USB konekciju, optičke i koaksijalne digitalne priključke. Ljubitelji zvuka preko slušalica zasigurno će znati cijeniti inkorporirano visoko-rezolutno pretpojačalo za slušalice. Premium AD827SQ i MUSES 02 operacijska pojačala isporučuju profinjenu audio informaciju. Zbog svega navedenog, Asus Essence III je zasluženo dobio EISA nagradu za 2014 godinu.

asus_bdprime

ASUS PRIME 7.1

Asus Externi BD transport s 7.1 audio sklopom je novi adut na nemirnom av tržištu. Uređaj objedinjuje dva uređaja u jednom kompaktnom kućištu. Kako proizvođač navodi ovaj Blu-Ray pogon bi trebao zadovoljiti i najprobirljivije a/v entuzijaste. Ugrađena ASUS Xonar zvučna kartica je sazdana na bazi Cirrus Logic CS4398 DAC-a i C-Media CM66314 sklopovlja, a tu se nalazi i 600 ohmsko pojačalo za slušalice. Tehnička specifikacija također podrazumijeva prisustvo USB 3.0 povezivost i 7.1 kanalni audio izlaz.

 

 

 

 

Za više informacija o proizvodu na stranicama  www.asus.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

    Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te …