3 prosinca, 2022 6:36 am

Discovery Communications i Eurosport se u suradnji sa Snap, Inc.

 Povezuju se s mlađom publikom olimpijskih igara diljem Europe

Jedinstven i originalan video sadržaj Eurosporta, koji prenosi Olimpijske igre, bit će dostupan milijunima korisnika Snapchata u Europi.
Discovery i Eurosport će oglašivačima i drugim partnerima kroz zanimljive priče s Olimpijskih igara otvoriti put do mlađe publike na svim ekranima.
Discovery Communications i Eurosport su zajedno s kompanijom Snap, Inc. sklopili strateški ugovor o oglašavanju i sadržaju, koji predstavlja novu suradnju vezanu za Olimpijske igre u Pjongčangu 2018. Korisnici Snapchata diljem Europe moći će na platformi Discover uživati u za njih posebno krojenom uzbudljivom sadržaju s Olimpijskih igara.
Za Snap, Inc. je ovo prva višejezična suradnja u Europi, kojom će se kroz novi i mobile-first pogled na Olimpijske igre, brojne robne marke moći povezati s mlađom generacijom publike. Tu se radi i o sadržaju izvan kulisa uzbudljivih natjecanja poput snowboardinga, spusta, freestyle skijanja i hokeja, kao i o aktualnim pričama sa sportašima i zvijezdama iz sportskog života, s kojima se publika želi povezati.
U okviru ovog prvog europskog partnerstva na više razina, dnevno će se kreirati priče od materijala samih korisnika Snapchata – nazvane Our Stories, kao i Publisher Stories koje će Eurosport kreirati iz medijskog sadržaja posvećenog Olimpijskim igrama. Za originalan sadržaj dostupan kroz Our Stories zadužen je tim urednika Snapchata, a povezivat će ga s Eurosportovim snimkama s Olimpijskih igara. Eurosport će bilježiti svaki trenutak akcije na svojem streaming servisu, Eurosport Playeru.
Kroz Publisher Stories Eurosporta će korisnici Snapchata moći osjetiti svo uzbuđenje najvećeg svjetskog sportskog događanja, približit će se akciji i moći će sami putem platforme kreirati i dijeliti sadržaj te ga obogaćivati uz full-screen grafike, tekst, animacije i zvuk. Discovery će za područje Europe za oglašivače pripremiti posebne Snap Ad pakete, pomoću kojih će brendovi imati priliku doprijeti do mlađe i digitalno orijentirane publike.
Snapchat u Europi koristi prosječno 57 milijuna ljudi dnevno, a 25 % korisnika pametnih telefona u Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj koriste Snapchat svaki dan. Snapchat zajednica je angažirana i aktivna, korisnici diljem svijeta posjećuju Snapchat više od 20 puta svakog dana i pri tome kreiraju preko 3 milijarde Snapova sa svojim kamerama. Globalno, korisnici Snapchata u prosjeku aplikaciju koriste 30 minuta dnevno, a oni mlađi od 25 godina u prosjeku 40 minuta dnevno.

Dvije kompanije najavile su ranije ove godine suradnju u SAD-u, vezanu uz Shark Week i kreiranje mobile-first emisija za Snapchatovu Discover platformu. Premijera prve suradnje „Shark Week na Snapchatu“ bila je u srpnju, a emisiju je pogledalo preko 17 milijuna gledatelja.
Discovery Communications ima ekskluzivna televizijska i multimedijalna prava za 50 zemalja i teritorija u Europi za Olimpijske igre od 2018 – 2024. godine. Tijekom prošle godine, Discovery je pojačao svoju međunarodnu digitalnu aktivnost sa BAMTech Europe JV, što je rezultiralo dvostrukim povećanjem pretplatnika za Eurosport Player, te novim OTT JV sa ProSieben i pokretanjem Discovery i Eurosport kanala s Amazonom u Ujedinjenom Kraljevstvu i Njemačkoj.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Playscape – jedinstveni svijet izgrađen u Minecraftu

   Povodom najgejmerskog vikenda u godini predstavljen  Andrija Jovićević U susret gejmerskom festivalu Reboot Gaming …