27 studenoga, 2022 4:15 pm

Digitalni radio na području grada Zagreba

db8500_dab_screen_6

Inicijalni sastanak na temu „Digitalni radio na području grada Zagreba“ u organizaciji HAKOM-a i AEM-a

Na sastanku će biti prezentirana tehnologije DAB+, kako bi se sudionici sastanka informirali o mogućnostima pružanja multimedijskih usluga na platformi digitalnog radija. 

 Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Agencija za elektroničke medije (AEM) organizatori su inicijalnog sastanka na temu „Digitalni radio na području grada Zagreba“, koji će se održati u petak, 23. listopada 2015. Digitalni radio (DAB+) je tehnološka platforma europskog standarda putem koje se odašilje multimedijski sadržaj baziran na radijskom programu, u frekvencijskom pojasu izvan trenutno korištene FM analogne radiodifuzije zvuka (analogni radio).
Na sastanku je predviđena prezentacija tehnologije DAB+, kako bi se sudionici informirali o mogućnostima pružanja multimedijskih usluga na platformi digitalnog radija. Također, ključno je da svi postojeći i budući sudionici radijskog tržišta pruže informacije o potencijalnim planovima i razmjene prijedloge za pružanje usluge digitalnog radija na području grada Zagreba.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Antensko programibilno pojačalo

Andrija Jovićević TERRA PA420T Nakon dugogodišnjih stanica sa velikim dimenzijama i prvog mogu slobodno reći …