1 prosinca, 2020 9:50 pm

Diana: Tragedija ili izdaja?


TLC se trosatnim specijalom u četvrtak, 31.08. od 20:00, prisjeća Diane, princeze koja je zadužila Svijet

Specijal uključuje ekskluzivni intervju sa slavnim biografom princeze Diane – Andrewom Mortonom, dijelove iz privatnih rukopisa princeze, te istražuje teorije zavjere povezane s princezinom pogibijom.

Fatalna automobilska nesreća u kojoj je poginula princeza Diana, potresla je svijet i označila dan koji nitko neće zaboraviti. TLC na obljetnicu tragedije odaje počast „kraljici ljudskih srca“ u emocionalnom, trosatnom specijalu koji uključuje ekskluzivne snimke, isječke iz intervjua princeze Diane s Andrewom Mortonom i nova istraživanja o teoriji zavjere povezane s njezinom pogibijom. DIANA: TRAGEDIJA ILI IZDAJA? premijerno će se prikazati na dvadesetu godišnjicu smrti princeze Diane, u ponedjeljak, 31. kolovoza u 20:00.

Poznata kao humanitarna i stilska ikona, princeza Diana je redefinirala pojam ‘kraljevski’, dok je privlačila milijune sa svojim nepretencioznim šarmom. Svijet ju je upoznao kao mladu sramežljivu djevojku, te zatim promatrao kako se razvija u jaku i neovisnu ženu. Voljeli su je jer zaobilazila norme i krojila vlastiti kraljevski put. Specijal DIANA: TRAGEDIJA ILI IZDAJA? prikazuje njezin život, događaje koji su se odvijali do tragične noći, te istražuje nekoliko teorija zavjere povezane s njezinom pogibijom. Trosatni dokumentarni specijal otkriva nove detalje o kraljevskoj obitelji, izazovnom životu koji je Diana vodila s princem Charlesom i tome koliko je bila zaštitnički nastrojena prema svojim sinovima.

Gledatelji će imati prilike poslušati ekskluzivan razgovor s glasovitim biografom princeze Diane, Andrewom Mortonom. Ostali intervjui uključuju dvoje njezinih najbližih prijatelja, Mary Robertson i Jamesa Colthursta, tjelohranitelja Kena Wharfea, kraljevsku biografkinju Ingrid Seward, kraljevsku povjesničarku Kate Williams i novinarke Tamron Hall i Deborah Norville. Osim toga, autor, glumac i teoretičar zavjere Richard Belzer daje uvid u različite mogućnosti o tome što se točno dogodilo u tragičnoj noći kad je poginula princeza Diana.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ukrajinski Xsport biće kodiran od oktobra

Od 1. oktobra 2020. Ukrajinski televizijski kanal Xsport, koji emituje na satelitu Amos 3 (4 …