26 srpnja, 2021 7:28 pm

Dell predstavio Inspiron stolna i prijenosna računala za gaming i zakrivljene 34-inčne monitore Alienware

Ovoga vikenda, Dell Gaming i Alienware predstavljaju nove proizvode na sajmu PAX West, jednom od najvećih gaming događanja u Sjevernoj Americi. Inspiron 15 7000 Gaming Laptop i Inspiron Gaming Desktop samo su neki od proizvoda kojima je Dell pokazao vodeću poziciju u segmentu PC gaminga, kao i predanost pružanju najboljih proizvoda za ljubitelje igara. Alienware je namijenjen gamerima koji žele eksplozivne performanse, vrhunski dizajn i neusporediva iskustva, gradeći lojalnu zajednicu korisnika duže od 20 godina. Za gamere koji žele pristupačnija rješenja, Dell je nedavno predstavio Inspiron Gaming liniju, sa snažnim CPU-ima i GPU-ima te naprednim hlađenjem, a sve to po pristupačnim cijenama.

Novi Inspiron 15 7000 Gaming Laptop

Dell je predstavio novi Inspiron 15 7000 Gaming Laptop s NVIDIA GeForce GTX 1060 diskretnom grafikom i NVIDIA Max Q Design tehnologijom, 7. generacijom Intel Quad Core CPU opcijama i duplim ventilatorima koji sustav održavaju hladnim i tihim. Kvalitetu slike osiguravaju FHD zaslon s anti-glare IPS širokim kutom gledanja ili 4K UHD zaslon, dok Waves MaxxAudio Pro softver pruža preciznu reprodukciju zvuka. Novi dizajn 2×2 WiFi antene omogućava dobru bežičnu povezanost, a Dellov SmartByte softver daje prioritet gaming i video sadržajima kako bi održao njihovu kvalitetu čak i prilikom preuzimanja velikih datoteka. Nova baterija može se napuniti i do 80 posto kapaciteta u samo 1,5 sati, a Thunderbolt 3 multifunkcionalni port spaja različite uređaje (uključujući podršku za do dva 4K zaslona) na laptop s transferima do 40Gbps. Za brzo i sigurno logiranje tu je Windows Hello.

Inspiron Gaming Desktop s novim AMD multicore Ryzen procesorima

Inspiron Gaming Desktop opremljen je novim AMD multicore Ryzen procesorima sa SenseMI, konfiguracijama spremnima za virtualnu stvarnost s AMD ili NVIDIA diskretnim grafičkim karticama, podrškom za dualnu grafiku, Waves MaxxAudio Pro s Performance 7.1 Channel HD audio, tvrdim diskovima velikog kapaciteta s SSD i dual-drive opcijama, te do pet utora za nadogradnju prostora za pohranu.

Alienware 34 zakrivljeni gaming monitori

Dell je predstavio i dva nova zakrivljena 34-inčna monitora Alienware, posebno dizajnirana za gaming pružajući oštriju i jasniju grafiku te veću površinu gledanja kako bi gameri vidjeli s kojih strana im dolaze protivnici. Monitori imaju posebno AlienFX osvjetljenje u četiri zone za više od 150 PC igara.

Oba monitora pokreće NVIDIA G-SYNC. Alienware 34 Curved Gaming Monitor (AW3418DW) podržava WQHD (3440 x 1440) rezoluciju s frekvencijom osvježenja od  120Hz, dok 34 Curved Gaming Monitor (AW3418HW) podržava WFHD (2560 x 1080) rezoluciju s frekvencijom osvježenja od 160Hz. Oba monitora imaju i super brzi pojačani odziv osvježavanja ekrana, kombiniran sa 4ms odzivom, osiguravajući vrhunsko igračko iskustvo.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

DDR5 RAM memorija pojavila se na tržištu

Moglo bi se reći da je konačno započela era DDR5 RAM memorije. Prva komercijalna  DDR5 …