veljača 22, 2020 10:05 am

Danas počinje jubilarni Weekend Media Festival

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije. Očekuje se više od 4500 sudionika koji će u ova dva dana imati priliku sudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje pripremaju brojni zanimljivi govornici iz cijeloga svijeta.

Za vrijeme trajanja Weekenda pratit će nas sunčano vrijeme što je još jedan dodatni razlog za dolazak u Rovinj na najiščekivaniji vikend u godini. Konferencijski dio Weekenda počinje u petak kada će se, između ostalih, održati i zanimljiva rasprava Srđana Šapera iz McCann Grupe i direktora festivala Tome Ricova s kojim će razgovarati o aktualnim pitanjima iz područja marketinga, politike i glazbe. Valja istaknuti i panel Baby You Can Drive My Car na kojem će sudionici raspravljati o budućnosti transporta te alternativnim rješenjima i novim modelima usluga prijevoza.

Na panelu Kreativno dokoličarenje doajeni Weekenda govorit će o proteklih deset godina festivala, otkriti kako je nastao koncept kreativnog dokoličarenja i prognozirati narednih deset godina. Andres Granberg govorit će o Facebookovom ulaganju u Švedsku koje je bilo prekretnica za nordijske zemlje. Popodnevni dio programa rezerviran je za Jonathana Calverta, urednika istraživačkog tima The Sunday Timesa iz Velike Britanije koji je razotkrio jedan od najvećih skandala u povijesti nogometa, a Dominik Osterholt iz Googlea otkrit će koje su najvažnije prednosti i najbolje prakse koje bi digitalni oglašivači trebali pratiti kako bi ostali pri vrhu

Za prvi dan izdvajamo samo nekoliko:

10.00 Gdje je nestao Američki TV sadržaj?
11.15 Kako mobilna fotografija utječe na svijet medija
11.15. Baby You Can Drive My Car u dvorani Vikendica
12.30 Povezivanje TV oglasa sa digitalnim oglasima Googlu i Facebooku
13.00 Život u doba duopola u dvorani Vikendica
15.30 House of Cards
15.30 Zašto si prestao biti kul Instagram?
16.45 Uvid u TV nove generacije
 Na radionicama danas možete otkriti što je Mindfulness, sve o psihologiji društvenih mreža i nedruštvenih komentara, kako se povezuju TV oglasi s digitalnim oglasima na Googleu i Facebooku te doći na otvorenje izložbe o kulturi nordijskih zemalja koja će se održati u 16.45 u dvorani Nordics Exposed. Ako vas zanima nešto drugo, slobodno zaviriste u Weekend program.
Naravno, nikako ne propustite ni glazbeni vrhunac prvoga dana jubilarnog Weekenda, koncert Sajsi MC by Lampshade Media, nakon koje Jagermeister predstavlja “Probudit ću se sutra”: Nipplepeople, Nik Orosi & Pill Jackson

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AngaCom 2019 je otvorio svoja vrata

  Biznis & konferencije u prvom planu 04.06.2019,A COM 2019 sajam i kongres  Kölnu s više …