4 lipnja, 2023 3:05 am

Conax na IBC predstavlja Conax Arena za multiscreen

Conay Arena flexible multiscreen hub

Tvrtka Conax,  Kudelski Group je stručnjak za ukupnu zaštitu sadržaja i usluge za usluge digitalne zabave, pokrenula je modularni višesmisleno središte Conax Arene na IBC-u. Nova krajnja ponuda nudi jedinstvenu fleksibilnost za operatore i obuhvaća sve ključne komponente potrebne za pokretanje kompletne ponude za više stolnih računala – smanjujući troškove, složenost i vrijeme na tržištu. Conax Arena unaprijed je integrirana s širokim rasponom partnerskih tehnologija koje predstavljaju cijeli lanac vrijednosti za pružanje E2E operatere s višestrukim zaslonom. Snažna Arena sa svim značajkama razvijeni su kako bi pružili uslugu usmjerenu na budućnost, jednostavnu za implementaciju i upravljanje uslugom, što omogućuje operaterima da agresivno inoviraju svoju ponudu potrošača obuhvaćajući više zaslona – od jednostavnog streaminga do naprednog iskustva gledanja.

Conax Arena višesmjernog središta izgrađen je na referentnom sigurnosnom back-end Conax Contego i temelji se na Conaxovom holističkom pristupu sigurnosti sadržaja. Kombiniranje Contega s Conax CMS-om, zajedno s partnerima za middleware i aplikacija, već je unaprijed integriran s većinom glavnih enkodera, CDN i STB dobavljača. Sustav za upravljanje sadržajem Conax (CMS) otvoren je, temeljeni na oblaku, krajnji  CMS za upravljanje, objavljivanje i distribuciju live i na zahtjev video usluge.

Conax Arena pruža operatorima pay-TV-a konkretno rješenje rastućih izazova koje stvaraju međunarodne streaming usluge i promjena korisničkih preferencija. Jedinstvena strategija Arene omogućuje širok raspon mogućnosti temeljenih na unaprijed integriranoj partnerskoj tehnologiji. Dodirivanjem fleksibilnosti visoko fleksibilne Conax Arena multiscreen ponude, pružatelji usluga sada mogu implementirati kompletnu E2E rješenja prilagođenu njihovom lokalnom tržištu bez skupe prilagodbe – i bez kompromisa na rješenju s jednim dimenzijama.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

A1 Bulgaria predstavila satelitsku tv ponudu

4Bugarski provajder A1 Bulgaria , koja je u vlasništvu A1 Telekom Austria Grupe, predstavio je …