svibanj 28, 2020 4:31 pm

Coca-Cola uvodi vlastit hashtag na Twitter-u

Autor: Nino Krstačić

c2

Društvena mreža „Twitter“ započela je proces implementacije hashtag oznaka za Svjetske brendove. Jedan od njih je i Coca-Cola. Kako navode informacije iz ove tvrtke, tvrtka je uplatila odnosno započela s testiranjem hashtag značajke na Twitter-u. Kompletan proces još je u fazi testiranja te tako skoro neće biti realiziran i pušten u opticaj.

Cilj hashtaga #shareacoke biti će dovođenje svih postova, slika pod jedno. Odnosno pod jednu grupaciju gdje će biti dostupni svi elemente spominjanja Coca-Cola gaziranog pića. Sam iznos koji će Coca-Cola plaćati Twitter-u za dovođenje navedenog elementa nije poznat, kao niti u kojem vremenskom razdoblju će se taj iznos uplaćivati, pa niti ono kada će #shareacoke biti dostupan korisnicima Twitter društvene mreže.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tinejdžer odbio 8 mil.dolara za Covid platformu

Tinejdžer odbio da proda platformu za praćenješirenja virusa Covid 19 za osam miliona dolara,a dao …