svibanj 23, 2018 5:24 am
Početna / Satelitska TV / Cijeli Tour de France u živo na Eurosportu

Cijeli Tour de France u živo na Eurosportu

 

Arc de Triomph

 

 

Eurosport se nadogradio za postojeći posao za naredna tri sezone Tour de France, pružajući fanovima priliku gledati svakog  trenutka poznate biciklističke utrke po prvi put.

Pojačani sporazum s Europskom unijom za radiodifuziju i Amaury Sport Organisationom, vidjet će da navijači na 54 tržišta širom Europe imaju koristi od do 25 sati više pokrivenosti uživo Tour de France za svaku od sljedećih tri godine. Dodatna akcija uživo bit će iz 13 faza koje nikada prije nisu bile u potpunosti proizvedene za TV emisiju.
Eurosport je također povećao svoju ekskluzivnu pokrivenost događaja,. Eurosport’s International feed će ostvariti 28 posto veću pokrivenost ovogodišnjeg Tour de France u usporedbi s 2016. godinom.

Peter Hutton, predsjednik Uprave Eurosporta, rekao je: “Ovo je fantastična vijest za ljubitelje biciklizma koji će po prvi put moći gledati svake minute Tour de France uživo na Eurosportu. Aktivno smo podržavali promjenu posla jer znamo da naši gledatelji žele pratiti svaki uspon, odvajanje i sprint najpoznatije svjetske biciklističke utrke. Novi aranžman također je odličan za profesionalno bicikliranje s timovima, vozačima i sponzorima koji će dobiti veću izloženost, a nadamo se da ćemo pomoći povečanju sporta i njegove publike “.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Viasat Razgovarajte sa životinjama

Nedjeljom u 16h  1.sezona Broj epizoda: 2 x 60 Minutaža Žanr: Priroda/ dokumentarac Naslov originala: …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?