svibanj 28, 2020 9:15 am

Četiri nova monitora iz Philipsa

 Philips 241P6VPJKEB

Zimsko razdoblje zasigurno je jedino vrijeme u godini kada svi provodimo najviše vremena pred ekranima. Moderna Philips E7 serija monitora idealna je za hladne i tmurne dane jer njihove briljantne slike unose više svjetla u životni prostor a time i bolje raspoloženje. Zahvaljujući širokoj paleti boja od 82 posto NTSC i 99 posto sRGB podrške boja, linija E7 unosi žive boje u dom i idealna je za duge sate provedene uz kućnu zabavu poput gledanja novih epizoda najdražih serija. Uz to, kutevi gledanja su ekstra široki, stoga i kada je puno ljudi u sobi, svi mogu imati odličan pogled bez obzira iz kojeg kuta gledaju.

Sve to vrijeme provedeno pred ekranima umara i šteti očima jer pretjerano izlaganje plavoj svjetlosti LED monitora dokazano može oštetiti vid. Philips SoftBlue tehnologija koja se koristi u svim monitorima E serije ublažuje taj rizik. Ova tehnologija uklanja potencijalno štetne valne duljine pri čemu zadržava potpunu vjernost boja i svjetline. Korisnici na taj način mogu zaštititi svoje oči i istovremeno uživati u vrhunskoj kvaliteti slike.

4K UHD tehnologija idealna je za korisnike koji puno vremena provode na radu za računalom jer omogućuje čak četiri puta veću rezoluciju od Full HD tehnologije. Iako je najmanji u obitelji Philips monitora, 23.8-inčni Philips 241P6VPJKEB omogućuje dodatni prostor na zaslonu uz vrhunsku kvalitetu slike. Monitor dolazi i s ugrađenim USB 3.0 priključkom sa brzinom prijenosa od 5GB što omogućuje brzo učitavanje podataka bez čekanja, idealno za uređivanje video isječaka ili slika.

Svi Philips 4K UHD monitori s lakoćom se mogu povezati s pametnim uređajima. Tako gledanje i pokazivanje slika sa zadnjeg skijanja može biti lakše i zabavnije zahvaljujući HDMI 2.0 priključku i Multiview opciji. Uz ove napredne značajke korisnici mogu uživati u mobilnim sadržajima s pametnih telefona na velikom ekranu, a one im omogućuju i povezivanje i gledanje sadržaja iz dva različita izvora u isto vrijeme. Pritom se vlasnici pametnih telefona ne trebaju brinuti o tome hoće li imati dovoljno vremena pokazati sve slike, jer monitor omogućuje i brzo punjenje baterije dok su uređaji priključeni.

Ovaj moderni monitor olakšava i virtualno druženje uz ugrađenu web kameru i integrirani mikrofon kako bi korisnici mogli razgovarati sa svojim prijateljima gdje god se nalazili.
Philips Moda monitori s Ambiglow Plus Base
idealni su za zimsko opuštanje. Ova posebna baza stvara krug svjetlosti oko monitora koje se usklađuje sa slikom na zaslonu kako bi se osiguralo izuzetno iskustvo gledanja. Ambiglow Plus Base kreira idealno osvjetljenje za bolje raspoloženje tijekom tmurnih zimskih dana, uz boje koje se mogu ručno odabrati, primjerice energično plava za jutro ili topli, čarobni odsjaj za večer.

Dizajn ovog monitora je također vrijedan pažnje jer on više upotpunjuje nego što dominira životnim prostorom. Staklo od ruba do ruba i uzak okvir omogućuju besprijekoran izgled monitora i minimalno ometanje tijekom rada na računalu.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …