svibanj 25, 2020 9:40 am

Canonova nova serija LEGRIA HF R

Canon LEGRIA HF R66

Canonova nova serija LEGRIA HF R

Canon je danas predstavio tri nove kamere u seriji LEGRIA HF R – modele LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 i LEGRIA HF R606. Nove su kamere savršene za snimanje i bilježenje posebnih obiteljskih trenutaka u Full HD kvaliteti i svima omogućuju da snime kreativne videozapise u kojima će uvijek iznova uživati.

Nove su kamere nastale spajanjem Canonova Full HD videosustava s procesorom DIGIC DV4 visoke kvalitete i omogućuju da omiljene obiteljske trenutke – od odmora, preko zabava do školskih događaja – snimite uz zadivljujuću količinu detalja. Novi su modeli opremljeni objektivom s 32x optičkim i 57x naprednim zumom i daju slobodu da snimite različit niz kadrova izbliza ili izdaleka.

Uz snažan zum nikada nećete izgubiti svoju obitelj iz kadra zahvaljujući značajki Zoom Framing Assist. Jednostavno pritisnite i držite posebnu tipku za traženje i kamera će automatski prilagoditi zum te vam pomoći da ponovno pronađete ljude koje snimate prije nego što ih ponovno zumira. Sustav stabilizacije slike Intelligent IS automatski smanjuje podrhtavanje kamere, dajući vam zajamčeno čiste snimke i omogućujući da bez straha zumirate akciju koja se događa pred vama.

Canon LEGRIA HF R68
Canon LEGRIA HF R68

Da bi vam pomogla da smjestite više toga u kadar – poput velikih skupina na obiteljskim okupljanjima ili zadivljujućih pejzaža – LEGRIA HF R68 dolazi s vanjskim širokokutnim objektivom koji se može brzo montirati na kameru, smanjiti žarišnu daljinu na 26,9 mm i tako proširiti pogled kamere.

Dodavanje kreativnih efekata videozapisima brzo je i jednostavno zahvaljujući nizu novih načina snimanja koji se lako koriste. Usporenim snimanjem možete smanjiti brzinu na pola, što je savršeno za snimanje situacija poput prvog gola kojeg postigne vaš sin, a možete i ubrzati snimku do 1200x, što je idealno za brzo pregledavanje zalaska Sunca na odmoru ili pustolovne vožnje.

Da bi vam bilo lakše zabilježiti vrijedne obiteljske trenutke, videozapisi snimljeni u načinu Baby Mode automatski se pohranjuju u zaseban album, omogućujući vam trenutno pregledavanje tih snimaka i njihovo dijeljenje s najmilijima. Funkcija zaključavanja datoteka štiti vaše uspomene od slučajnog brisanja i može onemogućiti brisanje ili uređivanje videozapisa, pa ih i djeca mogu pregledavati bez ikakvog rizika.
Jednom kad ste snimili sve dnevne događaje, možete ih lako prenijeti na druge uređaje, uključujući pametne telefone, tablete ili nedavno predstavljen Canonov uređaj Connect Station CS100 korištenjem tehnologije NFC. I postavljanje sadržaja na društvene mreže ili usluge u oblaku radi trenutnog dijeljenja s ljudima diljem svijeta vrlo je jednostavno. LEGRIA HF R606 kompatibilna je i s memorijskim karticama FlashAir SD, omogućujući vam da dijelite, pohranjujete i pregledavate svoje videozapise na pametnom telefonu ili tabletu koji nema vezu na internet.

Canon LEGRIA HF R606
Canon LEGRIA HF R606

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …