1 prosinca, 2020 10:11 pm

Canonovim novim modelom PowerShot SX740 HS sa snažnim 40x putnim superzumom i 4K

Sa razlučivošću 4K Ultra High Definition u džepnom kućištu

U: Andrija Jovićević 

Canon predstavlja PowerShot SX740 HS – jedan od najkompaktnijih putnih fotoaparata s 40x optičkim zumom (24 – 960 mm) koji se trenutačno nudi, omogućujući svjetskim putnicima da se približe znamenitostima, a da pritom ne moraju nositi više objektiva. Ovaj putni fotoaparat džepnih dimenzija može snimati i videozapise u 4K Ultra High Definition razlučivosti, nudi povezivanje putem Wi-Fija i Bluetootha® s pametnim telefonima te cijeli niz intuitivnih automatskih postavki savršenih za obitelji i putnike koji traže praktični fotoaparat jednostavan za upotrebu.

Taj moćni džepni fotoaparat sa superzumom donosi tehnologiju ZoomPlus koja digitalno povećava 40x optički zum na 80x. Njegova zadivljujuća kombinacija Canonova najnovijeg procesora DIGIC 8 i CMOS senzora čini da je s njim lako raditi oštre i živopisne fotografije i videozapise u visokoj razlučivosti iz blizine i izdaleka, u bilo koje doba dana ili noći.

Uz mogućnosti snimanja videozapisa 4K Ultra High Definition modela PowerShot SX740 HS i stabilizaciji u 5 osi uspomene s odmora mogu se uz bogate detalje snimiti i izdaleka, čak i prilikom fotografiranja u pokretu. PowerShot SX740 HS može snimati i protok vremena u razlučivosti 4K Ultra High Definition, što je savršeno za snimanje prekrasnih zalazaka Sunca, te 4K Ultra High Definition snimke zaslona iz 4K filmova, što znači da se prekrasni trenutci mogu uhvatiti u slici razlučivosti oko 8 megapiksela.

Uz brzo automatsko fokusiranje i veliku responzivnost modela Canon PowerShot SX740 HS moguće je lako fotografirati spontane trenutke, dok neprekidno snimanje brzinom 10 sličica u sekundi znači da se fotografije s odmora mogu snimiti u svoj njihovoj ljepoti. Za modno osviještene putnike PowerShot SX740 HS dolazi u elegantnom crnom ili modernom srebrnom kućištu.

Prilikom putovanja još je veći naglasak na dijeljenju i pohrani jedinstvenih trenutaka, a novi PowerShot SX740 HS to radi savršeno. Fotoaparat se savršeno uspješno integrira s pametnim uređajima pomoću besplatne aplikacije Canon Camera Connect za kompatibilne uređaje za sustave iOS i Android.

Fotografije i videozapisi mogu se automatski prenijeti s fotoaparata na pametne uređaje radi lake objave na društvenim medijima, pa je korak od snimanja do dijeljenja sa svijetom posve jednostavan. Uz to, sadržaji se mogu spremati na Canonovu platformu za pohranu u oblaku Irista ili se automatski i bežično sinkronizirati s PC-jima i Macovima.

Canon PowerShot SX740 HS povezuje se putem Wi-Fija i uvijek uključenog Bluetootha®, što znači da će održavati vezu s kompatibilnim uređajima sa sustavom iOS ili Android i označavati fotografije podacima o GPS lokaciji kako bi mapirao vaše avanture diljem planete. Korisnici koji žele dokumentirati solo putovanja mogu snimati selfije pomoću načina rada Self Portrait (Autoportret) i LCD zaslona koji se zakreće za oko 180° radi savršenog pozicioniranja i kompozicije.

Canonov snažni procesor DIGIC 8 aktivno upravlja brojnim naprednim postavkama fotoaparata PowerShot SX740 HS tako da korisnici koji su na odmoru mogu uperiti objektiv i snimati da bi dobili nevjerojatne rezultate razlučivosti 20,3 megapiksela – značajka Hybrid Auto čak stvara film s najzanimljivijim fotografijama toga dana. Pomoć pri uokvirivanju zuma (Zoom Framing Assist) automatski prilagođava zum ili fokusira lica kako bi se postigla najbolja kompozicija fotografije.

Uz 40x optički zum, superbrzi procesor DIGIC 8 i bogatu razlučivost 4K Ultra High Definition u kućištu džepnih dimenzija, Canon PowerShot SX740 HS vrhunsko je sveobuhvatno rješenje za snimanje avantura na odmoru s čistim i bogatim detaljima.

Izvor: Canon EU


Glavne značajke:

  • 40x optički zum na kompaktnom fotoaparatu džepnih dimenzija
  • snimanje zadivljujućih uspomena u obliku videozapisa razlučivosti 4K Ultra High Definition
  • inteligentne značajke koje bez muke daju vrhunske slike
  • jednostavno povezivanje za trenutačno dijeljenje na društvenim mrežama

Što je sve u pakiranju:

  • PowerShot SX740 HS (dostupan u crnoj i srebrnoj boji)
  • narukvica WS-800
  • baterija NB-13L
  • punjač za bateriju CB-2LHE
  • kabel za napajanje
  • komplet s korisničkim priručnikom

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

SAMSUNG 4K PROJEKTORI

SAMSUNG PREMIERE LASER 4K PROJEKTORI Piše: Darko Brlečić Samsung je predstavio prvi laserski 4K projektor …