24 listopada, 2021 6:46 pm

Canon predstavlja svoja dva nova kućna pisača iz linije PIXMA

PIXMA: TS205 i TS305

Kućni ispis bez obruba

Ispis neprocjenjivih trenutaka s prijateljima i obitelji sada je lak zahvaljujući novim pisačima PIXMA. Bez obzira na to stvarate li fotokolaž ili sliku koju ćete kod kuće staviti na vrata hladnjaka, TS205 i TS305 ispisuju fotografije bez obruba dimenzija 10×15 cm za samo 65 sekundi.

Za perfekcioniste u obitelji, Canonova tinta daje vrhunske rezultate. Koristi se pigmentna crna tinta za najoštriji ispis teksta te tekuće boje za žive ispise najviše kvalitete.

Unaprjeđenje produktivnosti

TS205 i TS305 stvoreni su s naglaskom na produktivnost i cjenovnu učinkovitost sa značajkama kao što je automatsko uključivanje i isključivanje radi uštede energije kad se pisač ne koristi. Korisnici mogu i ispisivati i kopirati čitave dokumente s poboljšanim donjim marginama, a opcionalni XL tintni ulošci znače manje ponovnog punjenja i više ispisivanja. Crni XL tintni uložak može ispisati otprilike 2,2 puta više stranica u usporedbi sa standardnim ulošcima, što je doista izvanredno.

Mogućnosti povezivanja putem Wi-Fija

TS305 je kompatibilan sa servisima AirPrint[1] i Mopria[2] , pa ćete moći uživati u svim prednostima bežičnog povezivanja. Ispis s pametnog telefona ili tableta nikad nije bio brži ni praktičniji.

Preuzmite aplikaciju Canon PRINT[3] za iOS i Android da biste dodatno iskoristili mogućnosti pisača. Ispisujte s mobilnog uređaja kao i iz aplikacija pomoću značajke PIXMA Cloud Link – bez obzira radi li se o najnovijem selfiju s Instagrama ili važnom dokumentu sa servisa Google Drive.

Povezivanje putem Bluetooth[4] tehnologije

Više nikad nećete morati brinuti zbog zaglavljenog papira ili njegova nedostatka uslijed ispisa. Kad je TS305 povezan putem Bluetootha, aplikacija Canon PRINT dojavljuje vam pogreške i prije nego se one pretvore u problem, s izravnim vezama na internetski priručnik s jednostavnim koracima za otklanjanje poteškoća.

Ispis i kopiranje

Posve novi TS305 korisnicima nudi dodatnu vrijednost kopiranja, kao da se radi o višefunkcijskom pisaču, kad je povezan putem aplikacije Canon PRINT. Praktična funkcija Smartphone Capture & Copy (Skeniranje i kopiranje putem pametnog telefona) omogućuje korisnicima fotografiranje bilo kojeg dokumenta pametnim telefonom (npr. voznog reda autobusa, računa za vodu) i njegovo pretvaranje u PDF radi spremanja, dijeljenja ili ispisa.

TS305 ima posebno dizajniran rešetkasti gornji poklopac koji omogućuje uredno stavljanje dokumenta na pisač, a kopiranje i pretvaranje u druge formate dostupno je na dodir gumba. Čak i prilikom snimanja dokumenta pod kutom aplikacija će ga ispraviti i svaki put postići ispis profesionalne kvalitete.

Zabava za cijelu obitelj

S pisačem TS305 možete slati personalizirane jedinstvene poruke pomoću Canonove aplikacije Message in Print[5] te podijeliti svoju priču s prijateljima i obitelji na nov i zabavan način. Posebnost je mogućnost umetanja nevidljivih poruka – primjerice rođendanske poruke ili videozapisa sa servisa YouTube – koje mogu vidjeti samo najdraže osobe[6].

Cijela obitelj sada može ispisivati lakše nego ikad prije zahvaljujući novim pisačima TS205 i TS305. Bez obzira radi li se o ispisu važnih dokumenata ili računa pomoću uređaja TS305 i aplikacije Canon PRINT ili pak zabavljanju s personaliziranim porukama, novi pisači zadovoljit će potrebe svih korisnika.


[1] Za korisnike iOS-a

[2] Za korisnike Androida

[3] Putem značajke PIXMA Cloud Link u aplikaciji Canon PRINT

[4] Opremljen tehnologijom Bluetooth® koja troši malo energije (ispis i skeniranje preko Bluetootha dostupno je samo na uređajima s Androidom). Funkcije dostupne s komunikacijom putem Bluetootha i aplikacijom Canon PRINT za tintne pisače/pisače SELPHY ne jamče se na svim pametnim telefonima s Androidom. Riječ Bluetooth® i logotipi registrirani su žigovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a Canon Inc. ima licencu za njihovo korištenje. Drugi su žigovi i robni nazivi vlasništvo svojih vlasnika.

[5] Nužna je veza s internetom i aplikacija Message In Print koja je besplatno dostupna iz trgovine App Store. Kompatibilno s uređajem iPhone 6 ili novijim s operacijskim sustavom iOS 9.0 ili novijim. Uređaj mora biti povezan s funkcionalnom mrežom s mogućnosti bežičnog povezivanja. Zahtijeva stvaranje izvornih sadržaja pomoću aplikacije/servisa Message In Print koji se zatim ispisuju putem kompatibilnog Canonova pisača proizvedenog najranije u kolovozu 2009. te se isporučuju primatelju koji može pogledati sliku i sadržaje putem kompatibilne aplikacije Message In Print na kompatibilnom uređaju. Kompatibilne dimenzije papira obuhvaćaju samo 10×15 cm i 10×10 cm, a kompatibilne vrste medija obuhvaćaju samo Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster i Photo Paper Matte. Mogu važiti neke iznimke.

[6] Nužna je veza s internetom i aplikacija Message In Print koja je besplatno dostupna iz trgovine App Store. Kompatibilno s uređajem iPhone 6 ili novijim s operacijskim sustavom iOS 9.0 ili novijim. Uređaj mora biti povezan s funkcionalnom mrežom s mogućnosti bežičnog povezivanja. Zahtijeva stvaranje izvornih sadržaja pomoću aplikacije/servisa Message In Print koji se zatim ispisuju putem kompatibilnog Canonova pisača proizvedenog najranije u kolovozu 2009. te se isporučuju primatelju koji može pogledati sliku i sadržaje putem kompatibilne aplikacije Message In Print na kompatibilnom uređaju. Kompatibilne dimenzije papira obuhvaćaju samo 10×15 cm i 10×10 cm, a kompatibilne vrste medija obuhvaćaju samo Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster i Photo Paper Matte. Mogu važiti neke iznimke.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Era umjetne inteligencije je tu i može promijeniti naše živote onako kako su to učinili pametni telefoni

Završili su 20. WinDaysi u online formatu, koje su putem live streama pratila 742 sudionika. …