1 prosinca, 2023 11:45 pm

Canon predstavlja SELPHY CP 1300 pisač

Ispis vrhunske kvalitete za manje od 60 sekundi

 Canon Europe je najavio ultrakompaktni pisač SELPHY CP 1300. Namijenjen je stvaranju trajnih uspomena pomoću fotografija vrhunske kvalitete, a omogućuje povezivanje izravno s pametnim telefonom ili fotoaparatom te ispis s njih.  Elegantan novi pisač omogućuje korisnicima ispis fotografija ma gdje se nalazili, u udobnosti doma ili izvan njega, zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja putem Wi-Fija. SELPHY CP 1300 jednostavan je za upotrebu i korisnike inspirira da budu kreativni prilikom ispisa, nudeći cijeli niz završnih obrada i dimenzija. Dolazi s LCD zaslonom dijagonale 8,1 cm koji se može naginjati radi lakšeg pregleda i praktičnosti.

SELPHY CP 1300 omogućuje korisnicima ispis profesionalne kvalitete u udobnosti vlastitog doma i dijeljenje omiljenih priča s obitelji i prijateljima. Uz tehnologiju ispisa Dye Sublimation SELPHY CP 1300 može ispisati do 256 nijansi svake boje[1], a rezultat je ukupno 16,3 milijuna mogućih boja i žive fotografije bliske stvarnosti.

Na dodir gumba možete odabrati između jednog sjajnog i triju polusjajnih završnih obrada ispisanih fotografija a da pritom ne morate mijenjati papir ni tintu. Za samo 47 sekundi1 korisnici mogu u rukama imati prekrasne fotografije koje kvalitetom odgovaraju onim razvijenima u fotostudiju jer tijekom vremena ne blijede, a zaštićene su i od mrlja prolivene kave te otisaka prstiju.

Za još veću jednostavnost i kvalitetu ispisa SELPHY CP 1300 automatski raspoznaje objekt i pozadinu slike radi uklanjanja šuma i poboljšanja boja za postizanje veće oštrine i svjetline. Jednostavno je stvarati i fotografije za dokumente pomoću značajke vodiča za uokvirivanje lica i unaprijed ponuđene 42 dimenzije, dok vodič za izrezivanje osigurava oštre rubove i smanjuje količinu neiskorištenih resursa.

Zahvaljujući mogućnostima povezivanja putem Wi-Fija, ispis putem uređaja SELPHY CP 1300 ne može biti lakši. Bez obzira povezuju li se s kamere, pametnog telefona ili tableta, korisnici mogu trenutačno ispisivati ma gdje se nalazili. SELPHY CP 1300 kompatibilan je s uređajima s operacijskim sustavom Apple iOS i Android[2] te koristi tehnologije AirPrint i Mopria® tako da korisnici mogu ispisivati sa svojih uređaja a da pritom ne moraju preuzimati aplikaciju. Praktičan SD utor znači i da korisnici mogu trenutačno ispisivati bez potrebe za prijenosom slika na neki drugi uređaj.

Lagani SELPHY CP 1300 napaja baterijski paket velikog kapaciteta da bi korisnici mogli bez brige ispisivati, a njegova mala masa znači da se može lako ubaciti u torbu i nositi na obiteljska druženja kako bi se uspomene mogle trenutačno snimati i ispisivati. Aplikacija Canon PRINT omogućuje svima da se uključe i povežu s pisačem putem značajke Shuffle Print. Grupe mogu dijeliti veći broj fotografija radi stvaranja jedinstvenih kolaža s maksimalno osam snimaka te uživanja u neponovljivim obiteljskim trenucima.

Brojne mogućnosti ispisa čine SELPHY CP 1300 savršenim pisačem za korisnike koji vole biti kreativni prilikom ispisa. Od razglednica i ispisa veličine kreditne kartice do mininaljepnica, SELPHY CP 1300 omogućuje korisnicima dodavanje vlastitog „štiha“, bez obzira na to rade li slikovni kolaž ili umeću fotografiju na rođendansku čestitku.

Uz SELPHY CP 1300 možete nadići uobičajeno i stvoriti kreativne fotostripove koji kao da su nastali u samoposlužnoj fotokabini. Možete ispisivati fotografije i u Instagramovu tradicionalnom kvadratičnom formatu[3] te prenijeti uspomene sa zaslona izravno u svoj dom.

Pisač SELPHY CP 1300 čini kućni ispis jednostavnim jer korisnike vode intuitivne ikone i pitanja, pa će i početnici moći dobiti maksimum. Zaslon dijagonale 8,1 cm nudi optimalnu vidljivost uz mogućnost naginjanja ako prejako svjetlo onemogući preglednost. SELPHY CP 1300 dostupan je u trima bojama – bijeloj, crnoj i ružičastoj – i njegov će se dizajn s puno stila uklopiti u interijer svakog doma.

SELPHY CP 1300 savršen je pisač za korisnike koje žele više kreativnog izbora i istovremeno optimizaciju kvalitete svojih uradaka. Uz SELPHY CP 1300 moći ćete uživati u ispisu profesionalne kvalitete s fotoaparata i pametnih telefona po povoljnoj cijeni, ma gdje se nalazili i na dodir gumba.

[1] Brzine ispisa sa sjajnom završnom obradom malo su drugačije.
[2] Mora biti KitKat 4.4 ili novija verzija.
[3] Dimenzije 50×50 mm.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Nestašica fotomaski

Nestašica fotomaski nastavlja se unatoč globalnoj ekonomskoj krizi zbog velike potražnje za tom robom kineskih …