srpanj 4, 2020 12:56 am

Canon predstavlja PowerShot G5 X i PowerShot G9 X

PowerShot G5 X ambient

Canon proširuje svoju prestižnu seriju PowerShot G s dva nova dodatka, fotoaparatima PowerShot G5 X i PowerShot G9 X. Oba modela nude kvalitetu slike bez kompromisa i iznimnu brzinu i snagu, spajajući CMOS senzor vrste 1.0 s pozadinskim osvjetljenjem i razlučivošću od 20,2 megapiksela s procesorom DIGIC 6 – sve u prekrasnom, kompaktnom kućištu koje možete nositi u džepu.

PowerShot G5 X
PowerShot G5 X

PowerShot G5 X savršen je za ozbiljne entuzijaste koji žele profesionalnu razinu kontrole i kvalitetu, kao kod DSLR fotoaparata, dok je PowerShot G9 X savršen za korisnike koji žele potaknuti svoju kreativnost vrhunskim džepnim fotoaparatom koji može zabilježiti spontane trenutke.
Od širokih pejzaža do portreta izbliza, PowerShot G5 X svojim 24-milimetarskim širokokutnim, ultrasvijetlim f/1.8 – 2.8, 4.2x zum objektivom s devet listića čini jednostavnim bilježenje zadivljujućih fotografija s prekrasnim efektom „bokeha“ i zamućenjem pozadine. Širokokutni 28-milimetarski f/2 – 4.9, 3x objektiv s optičkim zumom omogućuje vam bilježenje oštrih slika s puno detalja čak i kada ste u pokretu ili kada su svjetlosni uvjeti daleko od savršenih.
Odišući čuvenim duhom serije G, PowerShot G5 X omogućuje vam da istražite veći raspon značajki i postavki fotografije u praktičnom, kompaktnom kućištu. Za naprednije fotografe središnje postavljeno elektronsko OLED tražilo visoke razlučivosti na modelu PowerShot G5 X nude upravljanje na razini DSLR-a i najveću moguću udobnost pri radu, što ga čini savršenim za fotografe koji stalno žele pratiti što se događa ispred objektiva. Bez obzira slikate li arhitekturu prilikom razgledavanja grada ili široke seoske pejzaže, višekutni dodirni zaslon koji se izvlači omogućuje vam da modelom PowerShot G5 X zabilježite jedinstvene fotografije iz različitih kutova.

PowerShot G9 X
PowerShot G9 X

PowerShot G9 X daje vam sve značajke potrebne za izražavanje vaše kreativnosti i bilježenje neočekivanih trenutaka. 25 % tanji od modela PowerShot G7 X, vrlo je kompaktan i savršeno pogodan za fotografe koji žele sliku vrhunske kvalitete dok fotografiraju u pokretu. Intuitivni, veliki 3-inčni dodirni zaslon visoke razlučivosti omogućuje jednostavnu kreativnu kontrolu dodirom prsta s jednostavnim pristupom postavkama i funkcijama fotoaparata u stilizirano tankom kućištu. Na oba se modela prsten za kontrolu objektiva može brzo prilagoditi da kontrolira različite funkcije, uključujući blendu i brzinu zatvarača.
Postanite redatelj koji obećava uz pomoć fotoaparata PowerShot G5 X i PowerShot G9 X – otkrijte svoju kreativnost značajkom Manual Movie i zabilježite zadivljujuće Full HD videozapise brzinom 60p s potpunom kontrolom blende, brzine zatvarača i ISO-a. Za vrhunski stabilne snimke prilikom trčanja ili hodanja oba modela dolaze s optičkim stabilizatorom s pet osi Advanced Dynamic IS. Korisnici koji žele još veću razinu kontrole mogu postići savršen fokus uz značajku MF peaking, stvoriti filmski efekt pomicanja fokusa putem dodirnog zaslona i prilagoditi videozapise promjenljivim brzinama okvira.

PowerShot G5 X i PowerShot G9 X opremljeni su nizom naprednih kreativnih načina i mogućnostima povezivanja, omogućujući vam da se izrazite na različite načine – bez obzira bilježite li trepereće noćno nebo i tragove zvijezda poboljšanim načinom Star Mode ili automatski, pritiskom zatvarača dodajete retro filtre u načinu Creative Shot. Udaljeno fotografiranje putem Wi-Fi veze omogućuje vam pristup potpunim ručnim kontrolama ključnih funkcija fotoaparata s vašeg pametnog uređaja i daje vam slobodu da istražite kreativnije postave za fotografiranje. Ugrađeni Wi-Fi i Dynamic NFC čine prijenos vaših slika i videozapisa na pametni uređaj jednostavnim i omogućuju vam izravno dijeljenje na društvenim mrežama, pa čak i pohranu na servise u oblaku kao što su irista i Google Drive izravno s fotoaparata. Na taj način nikad nećete izgubiti dragocjene uspomene.

PowerShot G5 X lens out
PowerShot G5 X lens out

PowerShot G5 X – najvažnije značajke:

  • Vrhunska kvaliteta slike uz upravljanje slično DSLR-u
  • Podijelite svoje prekrasne fotografije sa svijetom – u trenu
  • Izrazite kreativnost vrhunskom brzinom i kontrolom
  • Stvorite neodoljive videozapise u zapanjujućem Full HD-u
  • Profesionalni alati koji podržavaju vaš kreativni stil

PowerShot G9 X flash up

PowerShot G9 X – najvažnije značajke:

  • Tanki džepni fotoaparat s vrhunskom kvalitetom slike
  • Podijelite svoju kreativnost sa svijetom – u trenu
  • Stvoren za spontanost i kreativnost
  • Stvorite neodoljive videozapise u zapanjujućem Full HD-u
  • Prekrasno jednostavna kontrola

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …