6 srpnja, 2022 9:06 pm

Canon predstavlja novi uređaj PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Canon je predstavio posve novi višefunkcijski tintni pisač PIXMA MG3650 kojim proširuje svoju ponudu kućnih pisača. Taj novi višefunkcijski uređaj, koji nasljeđuje model PIXMA MG3550, osmišljen je da jednostavno posluži za različite zadatke bežičnog skeniranja, kopiranja i ispisivanja, bilo da je riječ o uredskim dokumentima, školskim zadaćama, obiteljskim fotografijama ili zanimljivim otisnutim aktivnostima koje će djecu zabaviti tijekom praznika.

Stvoren da se bez poteškoća koristi uz računala, pametne telefone i tablete putem popularnih aplikacija i usluga u oblaku, PIXMA MG3650 pomaže korisnicima da bolje organiziraju svoje ispunjene živote uz jednostavan bežični ispis.

Uz pomoć nove mobilne aplikacije Canon PRINT, PIXMA MG3650 omogućuje vam da ispisujete izravno sa servisa Instagram™ i Slideshare™[i], kao i da pošaljete skenirane dokumente i fotografije u Microsoft OneNote™[ii]. Taj model podržava i izravno ispisivanje s velikog broja društvenih mreža i usluga u oblaku, uključujući Facebook™, Flickr™, Evernote™, Google Drive™ , Dropbox™ i OneDrive™, nudeći brz i jednostavan ispis najnovijih obiteljskih fotografija ili osobnih dokumenata. Korisnici mogu i poslati skenirane dokumente putem e-maila izravno s pisača, što ovaj uređaj čini jednostavnim za upotrebu kod kuće ili u uredu[iii]. Pored toga, korisnici uređaja PIXMA MG3650 mogu bežično ispisivati fotografije izravno s kompatibilnih fotoaparata uz pomoć značajke WLAN PictBridge.

PIXMA MG3650 EUR smartphonePIXMA MG3650 pruža ugodan doživljaj ispisivanja s niza pametnih uređaja[iv], popularnih usluga u oblaku i na druge načine, s praktično bilo kojeg mjesta. Korištenjem nove mobilne aplikacije Canon PRINT moguće je na jednostavan način ispisivati s povezanih uređaja bez instalacije pogonskog programa ili povezivanja s računalom. Pisač je kompatibilan i s uslugama Google Cloud Print™ i Apple AirPrint™. Ugrađena pristupna točka omogućuje korisnicima da uživaju u blagodatima bežičnog ispisa i kada im nije na raspolaganju internetska veza.

Zahvaljujući Canonovoj tehnologiji ChromaLife100, PIXMA MG3650 stvara fotografije zadivljujuće kvalitete koje ćete s ponosom pokazivati. Canonov papir koji je stvoren da traje omogućuje ispis fotografija visoke kvalitete koje mogu trajati generacijama.

Za obitelji koje su neprekidno aktivne PIXMA MG3650 može biti i izvor zabave na kišni dan zahvaljujući Canonovoj usluzi CREATIVE PARK PREMIUM©[v] koja nudi ekskluzivan pristup velikoj količini zabavnih sadržaja profesionalne kvalitete. Predlošci koje možete besplatno ispisati uključuju albume, kalendare, zabavne prijedloge za izradu papirnatih figura i drugo. Canonov programski paket My Image Garden© pomaže korisnicima da sortiraju slike i ispisuju fotografije korištenjem različitih predložaka uz pomoć tehnologija za razvrstavanje slika kao što su automatsko slaganje i prepoznavanje lica. Canonov program Easy-PhotoPrint+© omogućuje korisnicima osobnih računala i tableta da se kreativno izraze stvarajući razglednice i kalendare korištenjem velikog broja predložaka koje je moguće ispisati na pisaču PIXMA.

PIXMA MG3650 EUR duplex printKućanstvima koja paze na troškove svidjet će se što je PIXMA MG3650 kompatibilna s Canonovim spremnicima veličine XL koji omogućuju korisnicima da uštede do 50 % cijene stranice prilikom ispisa[vi].

PIXMA MG3650 – najvažnije značajke:

  • Povežite se i ispisujte s pametnog telefona ili tableta korištenjem mobilne aplikacije Canon PRINT Inkjet/ SELPHY
  • Podrška za usluge Apple AirPrint i Google Cloud Print
  • Kompaktan višefunkcijski pisač za ispisivanje, kopiranje i skeniranje
  • Ispisujte i skenirajte korištenjem usluge PIXMA Cloud Link
  • Obostran ispis dokumenata
  • Uštedite novac i ispisujte više uz opcionalne spremnike veličine XL
  • WLAN PictBridge za ispis fotografija izravno s kompatibilnih fotoaparata

Ispisuje dugotrajne fotografije, do ruba papira

[i] SlideShare je zaštićena tržišna marka tvrtke SlideShare, Inc.

[ii] Dostupno samo kada se s pisačem Canon PIXMA koriste originalne Canonove tinte.

[iii] Dostupno samo kada se s pisačem Canon PIXMA koriste originalne Canonove tinte.

[iv] Kompatibilno s operacijskim sustavima iOS i Android.

[v] Dostupno samo kada se s pisačem Canon PIXMA koriste originalne Canonove tinte.

[vi] Ušteda kod ispisa stranice zasnovana je na Canonovim preporučenim cijenama i broju stranica koje spremnik može ispisati (po standardu ISO/IEC 24711) za spremnike XL u usporedbi s njihovim ekvivalentima standardnog kapaciteta.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

U državi Njujork zabranjeno rudarenje bitkoina

Parlament američke države Njujork zabranio je rudarenje najpoznatije kripto valute Bitcoin. Guvernerka Kathy Hochul, može …