svibanj 26, 2020 7:31 pm

Canon predstavlja nove fotoaparate PowerShot i IXUS

PowerShot SX530
PowerShot SX530

Canon predstavlja nove fotoaparate PowerShot i IXUS

Canon je predstavio sedam novih modela u svojim serijama fotoaparata PowerShot i IXUS. Novi fotoaparati stvoreni su da budu savršeno rješenje za vas bez obzira na to što slikate – nešto izbliza ili izdaleka s tri nova superzum PowerShota, izlazak s prijateljima s novim kompaktnim modelima IXUS ili pak nešto vrlo kreativno s novim fotoaparatom PowerShot N2.

PowerShot SX710 HS
PowerShot SX710 HS
PowerShot SX610 HS
PowerShot SX610 HS

Savršeni za snimanje izdaleka, novi superzum fotoaparati PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS i PowerShot SX610 HS nude vrhunsku fleksibilnost, omogućujući vam da zabilježite doslovno sve, od obiteljskog ljetnog odmora pa do putovanja vikendom, u vrhunskoj kvaliteti.

PowerShot SX710 HS
PowerShot SX710 HS

Canonov novi PowerShot SX530 HS, smješten između kompaktnih fotoaparata i DSLR-a, opremljen je izuzetnim optičkim zumom 50x i 100x ZoomPlusom te će vas pripremiti za baš svaku situaciju. Snažan optički zum od 30x kod modela PowerShot SX710 HS odnosno 18x kod modela PowerShot SX610 HS omogućit će da se i ovim džepnim modelima približite objektima fotografije koje je teško dosegnuti. Za savladavanje nezgodnih situacija tu je značajka automatskog zumiranja Auto Zoom koja vam na sva tri modela pomaže da zadržite predmet fotografije u kadru tako što automatski otkriva broj ljudi na fotografiji i prilagođava zum optimalnoj veličini. Sustav stabilizacije slike Intelligent IS osigurava pak da je svaka fotografija oštra i čista. Fotografije i Full HD videozapise koje ste snimili možete prenijeti na pametni telefon ili tablet jednim dodirom korištenjem Wi-Fi veze i tehnologije Dynamic NFC.

Kreativnost iz drugačijeg kuta – PowerShot N2

PowerShot N2
PowerShot N2

PowerShot N2 vam na dlan stavlja sve što je potrebno za snimanje kreativnih, spontanih fotografija. Jedinstvenog je simetričnog i četvrtastog oblika te je opremljen inovativnim prstenima za kontrolu zuma i objektiva koji omogućuju da snimite fotografije iz različitih kutova. PowerShot N2 opremljen je i novim dodirnim zaslonom koji se preklapa do 180° i automatski aktivira način za slikanje selfieja, omogućujući da se smjestite u savršenu pozu pred fotoaparatom. Da biste impresionirali prijatelje neočekivanom kreativnošću, poboljšani način Creative Shot stvorit će niz različitih kreativnih efekta za svaku snimljenu fotografiju – pametna tehnologija analizirat će objekte fotografije i snimiti zabavne, kratke videoisječke različite brzine i s različitim efektima.

 

IXUS 170
IXUS 170

Od izlaska s prijateljima do istraživanja grada, IXUS 160, IXUS 165 i IXUS 170 pojednostavljuju fotografiranje vaših omiljenih trenutaka dok ste u pokretu, bilježeći briljantne detalje. Ovi novi modeli najmanji su Canonovi fotoaparati dosad, jednostavno se smještaju u džep, a zahvaljujući 12x optičkom zumu na modelu IXUS 170 te 8x zumu na modelima IXUS 160 i IXUS 165 možete se usredotočiti na akciju. Jednostavni za upotrebu, sa sjajnim rezultatima pri svakom otpuštanju zatvarača, sva tri fotoaparata opremljena su senzorom rezolucije 20 megapiksela za detaljne fotografije. Značajka Smart Auto sama podešava postavke fotoaparata i omogućuje vam opušteno slikanje, dok zabavni kreativni filtri u trenu nude izvrsne rezultate.

IXUS 160
IXUS 160

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …