srpanj 13, 2020 8:58 pm

Canon predstavlja EOS 760D i EOS 750D

EOS 750D

Canon je predstavio dva impresivna fotoaparata EOS u svojoj ponudi iz početnog segmenta – modele EOS 760D i EOS 750D. Oni su dizajnirani tako da pomognu korisnicima s kreativnim sklonostima dosegnuti sasvim novu razinu u fotografiji. EOS 750D savršen je DSLR fotoaparat ukoliko želite snimiti zadivljujuće fotografije i Full HD videozapise posebnih trenutaka uz pomoć automatskih načina rada. EOS 760D, pak, daje fotografima entuzijastima više kreativne slobode i mogućnost ručnog podešavanja da bi instinktivno snimili fotografije koje privlače pažnju.

Oba modela čine bilježenje posebnih trenutaka u kvaliteti koju zaslužuju lakšim nego ikad – sa živim bojama, oštrim fokusom i bogatim detaljima. To je moguće zahvaljujući moćnom novom senzoru razlučivosti 24,2 megapiksela i Canonovom slikovnom procesoru DIGIC 6. Zahvaljujući ISO rasponu 100-12 800, EOS 760D i EOS 750D daju fotografije pune detalja bez obzira pod kakvim svjetlom slikate – u sumrak ili u zoru ili čak u zatvorenom prostoru. Tehnologija otkrivanja titranja, prvi put ugrađena u fotoaparat EOS 7D Mark II, stvara fotografije s konzistentnom ekspozicijom pod umjetnim svjetlom, omogućujući još veću fleksibilnost.

Uživajte u bilježenju omiljenih akcijskih trenutaka koristeći kontinuiranu brzinu slikanja od pet slika u sekundi koja omogućuje fotoaparatu da uvijek zabilježi akciju koja se odvija u djeliću sekunde. EOS 760D i EOS 750D osiguravaju vrhunsko precizno fokusiranje s moćnim AF sustavom s 19 križnih točaka koji se prilagođava svakoj kompoziciji bez obzira radi li se o životinjama na safariju koje se brzo kreću ili akcijskim sportovima.

Amaterski autori filmova mogu zabilježiti svoje uspomene u obliku videozapisa u zadivljujućoj Full HD razlučivosti u formatu MP4 radi lakšeg dijeljenja putem interneta. Zahvaljujući naprednom sustavu Hybrid CMOS AF III koji nudi mogućnost praćenja ili prebacivanja fokusa, možete biti sigurni da je predmet slike u žarištu, dok kompatibilnost sa STM objektivima omogućuje brzo i glatko fokusiranje uz nenadmašnu točnost i brzinu. EOS 760D snimateljima početnicima nudi i niz dodatnih kreativnih načina, što im omogućuje da zabilježe originalne zapise. Snimajte filmove ispunjene atmosferom s vidljivim detaljima na svjetlu i u sjeni pomoću načina snimanja HDR ili trenutno stvorite efekt profesionalnih objektiva s pomakom korištenjem efekta minijature.

Velike mogućnosti uređaja EOS 760D i EOS 750D smještene su u stručno izrađena kompaktna kućišta s ergonomskim hvatištem i višekutnim LCD zaslonom radi jednostavnog korištenja u svim situacijama. Mogućnost potpunog ručnog podešavanja svih parametara fotografiranja ostavlja slobodu stvaranja vlastitog kreativnog stila. EOS 760D omogućuje fotografima da lakše mijenjaju postavke uz pomoć praktično postavljenih kontrola kakve se obično nalaze na Canonovim fotoaparatima EOS za entuzijaste, uključujući stražnji kotačić za brze postavke, LCD zaslon smješten na vrhu te inteligentno tražilo za brz pristup postavkama i fotografijama.

Čim počnete koristiti bilo koji od ova dva fotoaparata, možete početi fotografirati bez straha zahvaljujući automatskim načinima snimanja koji jamče najbolje rezultate kod svake slike. Izdvojite se svojim fotografijama od ostalih fotografa korištenjem različitih načina za fotografiranje koje možete aktivirati jednim dodirom, kao i kreativnih filtara.

Jednom kada ste uslikali savršenu fotografiju, uživajte u praktičnosti i brzini koju nude Wi-Fi veza i NFC i brzo je i jednostavno podijelite s dragim ljudima ili pošaljite na druge uređaje. Postavite najbolje fotografije na društvene mreže ili ih smjestite na servise za pohranu u oblaku poput Canonove usluge irista koristeći Wi-Fi vezu za izravan prijenos. Kada ste spremni za pohranu ili pregledavanje fotografija, NFC vam omogućuje da se brzo i jednostavno povežete s uređajem Canon Connect Station ili nekim drugim pametnim uređajem s NFC-om na koji možete smjestiti fotografije.

EOS 760D
EOS 760D

EOS 760D – najvažnije značajke:

  • Otkrijte novu razinu fotografije zahvaljujući ovom moćnom DSLR aparatu
  • Snimajte prekrasne videozapise kinematografske kvalitete jednostavno kao fotografije
  • Kontrolirajte sve parametre fotoaparata dok slikate
  • Povežite se i jednostavno dijelite fotografije i filmove korištenjem Wi-Fi veze i NFC-a
  • Razvijte kreativnost do punog potencijala uz pomoć naprednih kontrola i načina fotografiranja
EOS 750D
EOS 750D


EOS 750D – najvažnije značajke:

  • Podignite fotografije na sasvim novu razinu uz pomoć ovog aparata
  • Bez muke zabilježite zadivljujuće detalje u svakoj situaciji
  • Snimajte videozapise kinematografske kvalitete jednostavno kao fotografije
  • Jednostavno se povežite i podijelite slike s drugima

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …