svibanj 25, 2020 10:38 am

Canon predstavlja Connect Station CS100

Sve vaše slike na jednom mjestu

Connect Station CS100

Canon predstavlja Connect Station CS100

Canon je predstavio Connect Station CS100, jedinstveni uređaj za pohranu fotografija koji omogućuje da brzo i jednostavno spremate, pregledavate i podijelite vaše fotografije i filmove s jednog mjesta kojemu je vrlo lako pristupiti.

Connect Station CS100 služi kao središte za pohranu sadržaja ukupnog kapaciteta do 1 TB u vašem domu. Zahvaljujući njemu, briga o tome na kojoj memorijskoj kartici ili uređaju je smještena neka fotografija postaje stvar prošlosti. Sve svoje fotografije i filmove možete samo jednim dodirom prenijeti s Canonovih fotoaparata i kamera koje podržavaju tehnologiju NFC1.

Vama omiljene sadržaje možete na Connect Station CS100 smjestiti i s niza drugih uređaja. Fotografije i filmove s drugih fotoaparata ili kamera možete prenijeti pomoću USB veze[i] ili izravno s memorijske kartice. Spontane trenutke zabilježene na pametnim telefonima ili tabletima možete prenijeti putem Wi-Fi veze, pomoću web-preglednika, što smještanje svih vaših slika i filmova na jedno mjesto čini jednostavnijim nego ikad prije.

Connect Station CS100 (top)

Connect Station CS100 savršen je način za uživanje u vašim posebnim trenucima – od godišnjih odmora do vjenčanja – u društvu s prijateljima i obitelji. Ovaj uređaj možete spojiti na televizore velikog zaslona putem HDMI priključka, što omogućuje da prikazujete svoje slike i filmove u zadivljujućoj Full HD rezoluciji, upravo kao što i zaslužuju. Za ležerno pregledavanje albumima je moguće pristupati i bežično, s pametnih telefona, tableta ili računala s web-preglednikom.

Connect Station CS100 omogućuje i jednostavno organiziranje kolekcija slika na televizijskom ekranu – korištenjem posebnog infracrvenog daljinskog upravljača možete pregledavati sadržaj prema datumu nastanka ili stvoriti albume s određenom temom.

Connect Station CS100 (remote)

I prijatelji i obitelj mogu biti redovno obavještavani o vašim pustolovinama – korištenjem usluge CANON iMAGE GATEWAY, vaš Connect Station CS100 omogućuje da jednostavno podijelite vaše slike i filmove na nizu društvenih mreža, kao i putem usluge irista – Canonove platforme za upravljanje slikama u oblaku, te na taj način omogućite i drugima da uživaju u njima – ma gdje se nalazili. Albumi se u punoj razlučivosti mogu prenijeti i na druge uređaje Connect Station CS100s, što omogućuje da sadržaj podijelite s prijateljima i članovima obitelji diljem svijeta da bi ga oni poslije mogli pregledavati i ispisivati. Ispisivanje slika moguće je čak i bez računala korištenjem PictBridgea na pisaču koji podržava Wi-Fi vezu.

Connect Station CS100 bit će dostupan na 11 jezika.

Connect Station CS100 – najvažnije prednosti:

  • Jednostavnim dodirom fotoaparata ili kamere s NFC-om pohranite fotografije i filmove
  • Uživajte u fotografijama i filmovima s raznih uređaja na jednom mjestu
  • Podijelite slike na društvenim mrežama, u oblaku ili s drugim korisnicima uređaja Connect Station CS100
  • Ispisujte izravno s uređaja putem bežičnog pisača
  • Pohranite sadržaje s memorijskih kartica ili fotoaparata1 putem USB veze

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …