20 listopada, 2021 8:54 am

Canon dobio certifikat UL GREENGUARD GOLD

 UV trajne tinte za tiskarske strojeve Océ Arizona i UVgel tinte za strojeve Océ Colorado

Canon Europe je dobio je certifikat GREENGUARD Gold organizacije UL Environment za svoju ponudu UV trajnih tinti za liniju plošnih tiskarskih strojeva Océ Arizona te nedavno predstavljenu tintu Canon UVgel za tiskarski stroj za materijale iz role Océ Colorado.

Kriteriji za dodjelu tog široko priznatog i vrlo cijenjenog nezavisnog priznanja među najstrožim su emisijskim standardima za proizvode na svijetu. Certifikatom GREENGUARD ustanovljeni su standardi utemeljeni na performansama za definiranje proizvoda i procesa s niskim emisijama kemikalija, prikladnih za korištenje u zatvorenim prostorima. Ti se standardi primarno odnose na građevinske materijale, završnu obradu interijera i opremu za interijere, namještaj, proizvode za čišćenje i elektroničku opremu.

Diversifikacija brojnih Canonovih korisnika koji rade s velikim formatima na područje izrade ukrasa za interijere ističe važnost nezavisnih procjena kemijskih emisija tinti tako da proizvođači natpisa i grafike te njihovi klijenti mogu biti doista sigurni u njihovu prikladnost.

Océ UV tinte za seriju Arizona tintnih tiskarskih strojeva širokog formata blagog su mirisa i niske emisije, a nude visokokvalitetne vizuale živih boja te su savršene za korištenje s raznim vrstama medija, uključujući cijeli niz tvrdih podloga kako bi se zadovoljila potražnja za raznim otisnutim ukrasnim elementima za interijere.

Canonova UVgel tinta dio je jedinstvene tehnološke inovacije iza nedavno predstavljenog 64-inčnog tiskarskog stroja za tisak na role Océ Colorado 1640. Novi tiskarski stroj namijenjen je vrhunskoj izvedbi u širokom rasponu vanjskih i unutrašnjih primjena za upotrebu u najrazličitijim okruženjima uz izvanrednu paletu boja i kvalitetu završnog proizvoda, što je savršeno za interijere visoke kvalitete. Sigurnosni certifikati ključni su za omogućivanje davateljima usluga tiska da pouzdano promiču i koriste Canonove otiske načinjene tintom UVgel u osjetljivim primjenama u zatvorenim prostorima, kao što su slike na zidovima i unutrašnji natpisi.

Aktualne certificirane Océ Arizona UV tinte:

  • IJC156
  • IJC255
  • IJC256
  • IJC257

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …