3 prosinca, 2020 8:24 am

Buddy dolazi – timovi za finale natječaja za najljepšu hrvatsku tortu su spremni

tlc-b
Buddy Valastro će u Zagrebu 17. listopada imati jako težak zadatak – izabrati najljepšu hrvatsku tortu. Na natječaj, koji se organizirao povodom dolaska svjetski poznatog slastičara s TLC-ja u Hrvatsku, prijavilo se preko 50 timova iz cijele Hrvatske.
U Zagrebu se održalo natjecanje 10 najboljih prijava i izabrana su 3 tima koja će se za titulu najljepše torte boriti u finalu. Pobjednike će proglasiti Buddy Valastro u ponedjeljak na velikom okupljanju ljubitelja njegove serije Šef slastičarnice u City Centeru one West, s početkom u 18 sati.
Buddyja će svojim slatkim kreacijama  na temu hrvatskih motiva pokušati zadiviti: Jasminka Rosandić i Snježana Porić, Jasmina Melić i Mirjana Lelić te Lorita Grgičević Klarić i Andrea Sokač. Kakve su torte radile u prednatjecanju– ne sumnjamo da će ga oboriti s nogu. Natjecanje je inspirirano Buddyjevom serijom Šef slastičarnice, čija nova sezona kreće 19. listopada na TLC kanalu. Uspjeh u usklađivanju kratkih rokova i velikih zahtjeva uz mnogo talenta, truda i ljubavi prema onome što rade, pokazalo se dobitnom kombinacijom.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ukrajinski Xsport biće kodiran od oktobra

Od 1. oktobra 2020. Ukrajinski televizijski kanal Xsport, koji emituje na satelitu Amos 3 (4 …