23 siječnja, 2022 4:40 am

BT Sport izabrali ChyronHego za 4K Ligu prvaka

BT Sport je upotrijebio ChyronHegoovu najistaknutiju LyricX grafičku platformu za stvaranje i igranje HX grafičku platformu u svojoj živoj Ultra-HD pokrivenosti za finalne utakmice UEFA.

Imali smo povlasticu raditi s MOOV-om od 2015. godine na strategiji i platformi isporuke za UHD uslugu BT Sport, i to je bio veliki uspjeh. Koristeći Lyric, ova dva partnera više su nego pokazala koncept UHD-a za live sportove s nekoliko emitiranih emisija “, rekao je Oliver Parker, regionalni menadžer prodaje ChyronHego. “Kao najgledaniji godišnji sportski događaj na svijetu, finalna utakmica prvenstvene lige imala je globalnu publiku veću od 200 milijuna, a gledala se u više od 200 zemalja. Uzbudljivo je znati da će naša rješenja igrati tako ključnu ulogu u ovoj značajnoj emisiji.
BT Sport je proizvela live UHD emisiju Lige prvaka Lige prvaka za svoju britansku publiku, kao i brojne globalne emitere. Kao grafički partner BT Sport, MOOV će pružiti 4K grafiku razvijenu s ChyronHego HX platformom i LyricX softverom.

“Mi smo dugogodišnji korisnici ChyronHego rješenja, pa smo bez oklijevanja odabrali LyricX zajedno s HX sustavom kao našu UHD platformu za ovaj prestižni događaj”, rekao je Duncan Foot, direktor tvrtke MOOV. “U suradnji s našim vlastitim softverom, ChyronHego rješenja će nam omogućiti da iskoristimo cijeli niz podudarnih podataka kako bismo pružili BT Sportu sveobuhvatnu grafičku uslugu u Cardiffu”.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

TVM Internacional(Mozambik) startovao FTA na 9E

Mozambička javna televizija pokrenula je satelitsko emitovanje za Evropu u Ku opsegu. Stanica TVM Internacional počela je …