8 prosinca, 2022 12:33 am

Brojni IT stručnjaci okupit će se u Zagrebu

 14. Advanced Technology Days konferenciji

Uredio: Andrija Jovićević

Otvorene su prijave za najveću tehnološku konferenciju u Zagrebu, a do 24. rujna moguće je iskoristiti early bird cijenu. Od danas počinje i proces nominacija predavanja, a najuspješniji će se naći u prestižnom društvu vrhunskih IT stručnjaka koji su predavači na ATD-u.

Advanced Technology Days, već tradicionalno najveće zagrebačko okupljanje IT stručnjaka, održat će se u Plaza Event Centru u srijedu i četvrtak, 5. i 6. prosinca 2018. Konferencija fokusirana na napredne tehnološke teme i aktualnosti tijekom dva dana sudionicima će u svom 14. izdanju, uz niz predavanja i okruglih stolova, donijeti i priliku za međusobno druženje.

Zahvaljujući kvaliteti sadržaja i usmjerenosti na „čiste“ tehnološke teme bez koketiranja s marketingom i prodajom, konferencija kontinuirano raste pa je lani zabilježila više od 500 sudionika koji su mogli poslušati više od 60 predavanja. Ove godine sadržaj će biti podijeljen u 3 nove tematske cjeline – DevOps, Umjetna inteligencija i IoT te tzv. Poslovni IT ili IT u standardnom poslovnom okruženju. Uz pregled novosti iz svijeta Microsoft tehnologija, konferencija će se baviti još nizom atraktivnih tema, kao što su, primjerice kontejnerske tehnologije i mikroservisi. Predavanja će se održavati paralelno u pet dvorana u režiji vrhunskih stranih i domaćih predavača.

Većina sadržaja konferencije nastat će procesom nominacija koji je započeo i traje do 1. listopada. Svi zainteresirani mogu nominirati svoje predavanje putem linka, a najbolja koja će ući u konferencijski program odabrat će članovi programskog odbora.

Online prijave su otvorene, a svi koji se prijave do 24. rujna 2018. iskoristit će povoljniju, early bird cijenu kotizacije, koja iznosi 722,50 kn + PDV. Studenti i članovi Microsoft zajednice tijekom cijelog razdoblja prijave mogu iskoristiti povoljniju cijenu kotizacije s popustom od 30 posto.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Early bird prijave za konferenciju koja će se održati 4. i 5. prosinca u zagrebačkom …