30 rujna, 2023 9:27 pm

BlackBerry Priv posjedovati će Sony senzor pri primarnoj kameri

Autor: Nino Krstačić

r2

Kada govorimo o Android mobilnoj platformi upravo tada imamo pravo odabira širokog aspekta pametnih telefona. Bez obzira dali se radilo o modelima iz donjeg cjenovnog razreda ili pak riječ bila o modelima iz samog vrha ponude. Osim specifikacija, mogućnosti i značajki, različiti Android pametni telefoni dolaze i s različitim rezolucijama primarne odnosno sekundarne kamere. No kada se pripadajuća informacija dotiče BlackBerry pametnog telefona koji bi prema svemu sudeći po prvi puta trebao biti pokretan Android mobilnom platformom, onda se svakako priča ne smije propustiti.

Vrlo vjerojatno i sami znate kako se radi o BlackBerry Priv pametnom telefonu, nakon procurjelih fotografija, značajki i mogućnosti na red je došla i primarna kamera. Odnosno posljednja fotografija koja je puštena u opticaj tvrdi kako će BlackBerry Priv posjedovati Sonyev senzor kamere. Isti onaj koji posjeduje i Motorola X Style a riječ je o senzoru IMX230. Pripadajući senzor donosi rezoluciju od 21MP, vidljivo je to po modelu Motorola X Style.

Iako moramo osobito naglasiti kako fotografija koju donosimo u nastavku nije i službeno potvrđena od strane BlackBerry, dok s druge strane nam ulijeva dozu radosti kada se govori o nadolazećem BlackBerry pametnom telefonu, još ako će isti taj model biti pokretan Android mobilnom platformom, naprosto sreći nema kraja.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Razvoj iz Rusije povećat će svjetlinu i vijek trajanja modernih zaslona

Novi pristup stvaranju LED dioda predložili su znanstvenici s državnog sveučilišta Khakass. N.F.Katanova (KhSU) – …