19 svibnja, 2022 5:26 pm

BLACK RHODIUM ADAGIO

Piše: Darko Brlečić

Stereo interkonekt za pametne uređaje

Sve većim  porastom potražnje za kvalitetnim uslugama audio streaminga preko pametnih uređaja, porasla je i potražnja za kvalitetnom žičanom poveznicom. Ipak bez obzira na napredak kod Bluetooth tehnologije, žičana povezivost nema premca. Usluge streaming servisa kao što su – Tidal Masters, Qubuz, Spotify počeli su koristiti i zagriženi audiofili. Kako bi oni mogli izvući maksimum iz svojih pametnih uređaja, Black Rhodium im nudi jedinstvenu kombinaciju interkonekcijskog kabela gdje s jedne strane se nalaze stereo RCA konektori, dok s druge strane se nalazi USB-C poveznica. Naime, zadnje iteracije pametnih telefona koriste USB-C konekciju za napajanje i prijenos podataka.

U Black Rhodiumu su zauzeli stav koji ide  prema purističkom pristupu. Model interkonekcijskog kabela Adagio posjeduje oprobane visokokvalitetne komponente i materijale, sve je pomno ručno izrađeno u svrhu dobivanja nekompresiranog analognog signala  na Hi-Fi sustav. Adagio je dobavljiv u dužinama od 1 do maksimum 10 metara. Prema potrebama korisnika moguća je izvedba s Lightning konektorom, te s  3,5mm konektorom. Za cijenu i dobavljivost nužno je kontaktirati domaćeg uvoznika.

http://www.zvucne-novosti.hr/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

ProMedia Heritage“ 2.1 Set

Piše: Darko Brlečić Klipsch polu- aktivni sub/sat sustav ProMedia Heritage 2.1 set tradicionalnog američkog proizvođača …