travanj 5, 2020 6:28 am

Biciklistička sezona 2017. – najbogatija do sad na Eurosportu


Eurosport u 2017. za sve ljubitelje biciklizma nudi još više utrka, više sati prijenosa uživo, jaču lokalnu produkciju i probranu ekipu najboljih sportskih stručnjaka.
Na vodećoj europskoj sportskoj destinaciji biciklistički entuzijasti će moći pratiti biciklizam uživo 200 dana u godini, kroz 2.300 sati prijenosa.
Biciklistički kalendar Eurosporta i dalje je bez premca. Uz prijenos sva tri Grand Toura,  ekskluzivni i prošireni prijenos utrke Giro d’ Italia 2017., tu je i 25 UCI World Tour utrka uključujući svih 5 jednodnevnih klasika (Monuments).
U sklopu 300 sati prijenosa s tri najveće biciklističke utrke, Eurosport će ove godine uživo prenositi 21 etapu, što je više nego ikad prije. U skladu s Eurosportovom strategijom povezivanja s obožavateljima i navijačima na lokalnoj razini, Ujedinjeno Kraljevstvo i Njemačka će po prvi put imati svoju produkciju na licu mjesta i prenositi Tour de France sa svojim komentatorima i stručnjacima te posebno pratiti za njih relevantan sadržaj.
Eurosport i ove godine nastavlja suradnju s najvećim imenima biciklizma. Tu je trostruki pobjednik Tour de Francea Greg LeMond, etapni pobjednik Juan Antonio Flecha i pobjednik 9 klasika Sean Kelly. Roberto Vacchi (Švedska) i Richard Virenque (Francuska) će komentirati prijenos diljem Europe.
Eurosport u svojim prijenosima nastavlja pomicati granice. Ovog lipnja to će učiniti s prvim prijenosom uživo u VR 360 formatu, tijekom utrke La Route du Sud. Uz prijenos uživo, Eurosport priprema i tematske emisije poput Tech Talk, a sve će biti dostupno u bilo koje doba i s bilo kojeg uređaja na platformi Eurosport Player.
Vodeća europska sportska stranica Eurosport.com nastavlja sa sveobuhvatnim digitalnim praćenjem biciklizma, a nedavno ulaganje kompanije Discovery Communications u Play Sports Group će omogućiti da Eurosportov sadržaj bude dostupan široj digitalnoj zajednici obožavatelja biciklizma.

Glavni prijenosi biciklizma na Eurosportu tijekom 2017.:
Grand Tours
Giro d’Italia, 5-28. svibnja
Tour de France, 1-23. srpnja
Vuelta a España, 19. kolovoza – 10. rujna

UCI World Tour
25 utrka, uključujući svih 5 klasika (Monuments), uživo od veljače do listopada
Tour of Flanders, nedjelja, 2. travnja
Paris–Roubaix, nedjelja 9. travnja
Liège–Bastogne–Liège, nedjelja, 23. travnja
Giro di Lombardia, subota, 7. listopada

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Fransat odlaže prelazak na novi satelit (5°W)

Najavljena migracija kanala francuske platforme  Fransat na novi satelit Eutelsat 5 Vest B (5 °W), …