28 listopada, 2021 1:01 am

Bežična glazba uz LG-evu seriju Music Flow Wi-Fi

lg_LAS950M

Bežična glazba uz LG-evu seriju Music Flow Wi-Fi

Na sajmu CES u Las Vegasu LG Electronics (LG) pokazat će nove modele iz serije Music Flow Wi-Finamijenjene ljubiteljima glazbe i filmova diljem svijeta. Ova linija uključuje tvrtkin prvi Wi-Fi zvučnik na baterije (NP8350), napredneWi-Fi soundbarove (LAS750M  i LAS950M) te streaming 3D Blu-ray player (BP550). Svi ovi zvučnici kompatibilni su s uređajima koje pokreću Android ili iOS.

Svaki uređaj LG Music Flow Wi-Fi može se koristiti samostalno ili bežično povezati s drugim uređajem pomoću tehnologija Advanced Wireless Network i Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) za neprekinuto glazbeno iskustvo. Za razliku od drugih Bluetooth zvučnika, streamanje na zvučnik iz serije Music Flow Wi-Fi ne prestaje u trenutku dolaznog poziva. Ako korisnicima nisu dovoljne vlastite glazbene datoteke, glazbu mogu streamati preko pružatelja usluga kao što su Spotify, Deezer, Napster i TuneIn.
LG NP8350 je prvi tvrtkin bežični zvučnik s ugrađenom baterijom za lagano prenošenje iz sobe u sobu, a ova nova linija uključuje i dva Wi-Fi soundbara za bogat, pun i uranjajući zvuk – model LAS750M pruža HD zvuk, dok LAS950M nudi izvanrednu, duboku akustiku.

Uz LG Music Flow stvaranje personaliziranog središta kućne zabave nikad nije bilo jednostavnije. U načinu rada Home Cinema, korisnici mogu bežično spojiti dva zvučnika NP8350 s Wi-Fi soundbarom kao stražnje lijeve i desne kanale kako bi se dobio surround efekt. LG-ev streaming 3D Blu-ray player BP550 može se povezati sa zvučnicima Music Flow za streamanje zvuk s CD-a ili USB memorije.

Štoviše, značajka Auto Music Play maksimizira praktičnost slušanja korisnicima u pokretu. Glazba s pametnog telefona automatski će se reproducirati na zvučniku Music Flow Wi-Fi ako mu se približi na 30 cm. Tako, primjerice, korisnik može slušati glazbu preko slušalica vozeći se javnim prijevozom prema kući, a čim uđe u dnevnu sobu, glazba se počinje reproducirati na Wi-Fi soundbar.

LG_Music_Flow_Wi-Fi_n.jpegKolekcija dolazi i s mogućnošću LG HomeChatTM za kontrolu nad LG-evim uređajima uz korištenje popularne mobilne aplikacije za dopisivanje za telefone ili tablete – LINE. Korisnici poruku šalju zvučniku koristeći jednostavne naredbe poput play songs for party ili turn off music after one hour. Uz HomeChatTM, modeli serije LG Music Flow Wi-Fi mogu biti i osobni pomoćnici koji postavljaju alarme ili upozoravaju korisnike o nadolazećim događanjima po naredbi.

Fleksibilnost i kvaliteta serije LG Music Flow Wi-Fi donosi iskustvo slušanja koje nadilazi ono što su uobičajeni audio sustavi nudili dosad“,  rekao je Byung-Hoon Min, viši potpredsjednik i voditelj odjela CAV u kompaniji LG Home Entertainment. „S podrškom za Wi-Fi i Hi-Fi audio, naša serija Music Flow Wi-Fi utjelovljuje sve ono što bi pametni audio sustav u 21. stoljeću trebao.“

Posjetitelji CES-a uživo će moći doživjeti ove uzbudljive audio proizvode na LG-evom štandu na lokaciji Las Vegas Convention Center, Central Hall br. 8204 od 6. do 9. siječnja.

 

 

Info: www.lg.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Nick Mason’s Saucerful of Secrets

 Pink Floyd , odnosno rani radovi tog kultnog benda doživljavaju novi procvat. Prvo i najbitnije …