6 prosinca, 2020 2:25 am

Besplatna aplikacija skida pare sa računa

Aplikacija, čiji je vlasnik  glumac Kris Hemsvort (Tor), namenjena je zdravom životu, fitnesu, ishrani i promeni loših navika.Aplikacija, nudi TRIAL . besplatan probni period od šest nedelja, nakon čega kreće naplata korišćenja, ako korisnik ne odluči da je otkaže.Ovo je praksa mnogih aplikacija – da se ubaci broj kartice i lični podaci na početku korišćenja, ali da se naplata ne izvrši, ako se otkaže TRIAL period na vreme, a ne godišnja članarina . Centr aplikacija, o kojoj se ovde radi, iz nekog razloga prevarila je mnogobrojne korisnike i naplatila im članarinu za godinu dana, iako su koristili ponuđen besplatan period.

Mnogim ljudima širom sveta skinuto je čak 99 dolara za godišnju pretplatu, što je izazvalo ogroman bes korisnika.Tako je pojedinim korisnicima naplata izvršena  prvog dana besplatnog korišćenja Centr aplikacije, što je kršenje Pravila korišćenja aplikacije i obećanog TRIAL perioda. Centr je prihvatio da vrati novac nekim korisnicima, ali tek nakon brojnih mejlova, koje su korisnici razmenili sa timom podrške aplikacije. Nekima odgovor još uvek nije ni stigao, a retko ko razmišlja o tužbi, jer je proces neisplativ, obzirom na to koliko košta advokat, pokretanje postupka i drugi troškovi u startu.Centar nije javno uvek komentarisao ovaj slučaj, niti je objašnjeno zašto je aplikacija izvršila naplatu, kad su je korisnici besplatno koristili. Trenutno, period besplatnog korišćenja je sa šest nedelja skraćen na  sedam dana.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Nova društvena mreža Parler uzdrmala SAD

Na tlu SAD pretekao je za kratko vreme TikTok, Instagram i Tviter po broju preuzimanja …