svibanj 25, 2020 7:01 am

Besplatan download albuma “Familija” Olivera i Gibonnija

Magenta 1 koncert 2

…omogućuje Hrvatski Telekom te snimku Magenta 1 koncerta na MAXtv-u

Hrvatski Telekom za svoje korisnike ekskluzivno omogućuje besplatan download albuma Gibonnija i Olivera “Familija“ na Moj Telekom portalu i putem mobilne aplikacije Moj Telekom Hrvatska, na platformama iOS i Android. Na aplikaciji se, osim cjelokupnog albuma, može downloadirati i svaka pjesma zasebno, u mp3 formatu.

Album „Familija“ sadrži deset novih pjesama renomiranih hrvatskih glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija i Olivera Dragojevića, a dvije od njih koje su zauzele sve hrvatske top-ljestvice – „Onako, od oka“ i „Gdje to piše“ mogu se preslušati putem streama na tportalu.

familija-omotO albumu je Oliver izjavio:

“Nije se tražio trenutak, jednostavno, Gibo je to predložio, a ja sam se složio. Spontano, lijepo, prirodno… Dosad smo imali smo mnogo zajedničkih nastupa i izvedenih pjesama. Logično je bilo onda da ovo bude neki nastavak. Ja nisam imao takvu ideju, on jest i tako je počelo. Naslov tog albuma – ‘Familija’– meni je jako lijep. Familija, ili obitelj, danas izmiče kontroli, pa smatram da je ovaj album nešto što zaista predstavlja nešto važno, ovo je jedan povratak prema nečemu što vrijedi.”

Gibonni se nadovezuje:

“Nesebično je s Oliverove strane da se dušom i tijelom uhvati za ovakvo što, i opet s moje strane da taj neki novi album podijelimo napola. Ovakav primjer nigdje nisam našao u svjetskoj diskografiji. To bi bilo kao da su Ray Charles i George Michael podijelili pjesme između sebe.”

Hrvatski Telekom fanove Gibonnija i Olivera nagrađuje još jednom poslasticom – snimkom spektakularnoga Magenta 1 koncerta održanog 2. travnja na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Posrijedi je Gibonnijev koncert, gdje je poseban gost bio Oliver, uz Honey Larochelle, pjevačicu grupe Brand New Heavies i Gradski zbor Brodosplit.

Snimka koncerta, kao i senzacionalnog 3D mappinga na zgradi na uglu Trga bana Josipa Jelačića i Praške ulice dostupna je bez naknade u MAXtv videoteci na MAXtv i MAXtv To Go platformama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Veliki udar IPTV”piratima” u Italiji

Italijanska poreska policija Guardia di Finanza najavila je veliku akciju protiv piraterije protiv međunarodnog IPTV …