1 prosinca, 2023 11:15 pm

Aurora 7- laptop sa sedam ekrana!

 

Današnji  tehnološki svet donosi   svakakve novine ,koje nekada prihvatimo a nekada ne.Nedavno se pojavi jedan takav uređaj nazvan Aurora 7- laptop, koji ima sedam ekrana na preklapanje koje možete izvaditi kada  hoćete.Ako vam mozda zatreba  više monitora, ovo je uređaj  za vas.Mada, Aurora 7 je još uvek u početnoj j fazi prototip testiranja, anapravljena je da postane mobilna radna stanica za sve profesije.Ovaj laptop radi na procesoru Intel i9 9900K, koji ima  64 GB, DDR4 RAM memorije i grafičku kartu  n Vidia GTX 1060, hard disk od 2 terabajta, dodatni ulaz za 2,5 terabajta SSD, i ostali ulazi ukoliko želite još više memorije.

U centru pažnje su  sedam ekrana koji čine  mozaik. Četiri ekrana su veličine 17,3 inča i imaju 4K rezoluciju (3.840 x 2.160), po dva u portretnom režimu i dva u pejzažnom, kao i tri manja ekrana od 7 inča (1.920 x 1.200 piksela). Napravljeni su  tako da možete da ih sklopite, težina urežaja je  12 kilograma i možete ga spakovati u torbu. Jedina mana je što baterija ovoga čudnog laptopa traje samo sat vremena.

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Nestašica fotomaski

Nestašica fotomaski nastavlja se unatoč globalnoj ekonomskoj krizi zbog velike potražnje za tom robom kineskih …